Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Elmenjek vele randizni ha nem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmenjek vele randizni ha nem vagyok bele szerelmes?

Figyelt kérdés

Sziasztok, egyik osztálytásam ma elhívott randizni szombarta. Kicsit meglepődtem, sose tudtam hogy bejövök neki :D

Nem csúnya egyátalan, meg amúgyis kedves szóval igent mondtam. De nem vagyok bele szerelmes, úgyhigy félek hogy több rantid akar majd :( esetleg majd mondjam meg neki hogy attól tartok én nem úgy érzek iránta mint ő?

2016. febr. 19. 15:55
 1/4 A kérdező kommentje:
Ja am 18/f
2016. febr. 19. 15:55
 2/4 anonim ***** válasza:
Honan tudod hogy a randi után nem fogsz rá máshogyy nézni menj el és ha a randi végén is ugy érzed hogy neked. csak egy csaj és semmit nem mozgaat meg benned akkor mond el neki hogy éegyetek csak barátok saját vélemény 17/L
2016. febr. 19. 16:08
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem igen és utána megtudod mit is érzel iránta. És ha nem jön össze úgy is érezni fogod. Meg amúgy is érdemes lenne mert így jobban megismered
2016. febr. 19. 16:22
 4/4 anonim ***** válasza:
Menj el vele, nem minden kapcsolat úgy kezdődik, hogy már szerelmesek egymásba a felek.:)
2016. febr. 19. 16:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!