Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmenjek vele randizni ha nem nagyon jön be?
Volt egy fiú aki régebben szerelmes volt belém de én elutasítottam. Ez több éve történt. Elköltöztünk és nem láttuk egymást. Most ráírtam kb 2 hete hogy beszélgessek vele és talán elhív randi a hogy ha megyek majd oda nyaralni. :)) Háát... nagyon szűkszavú volt és mindíg én írtam rá úgy hogy hagytam a fenébe. Most meg rám írt 1 hete hogy nem e akarok vele járni. Nagyon furcsáltam és nemet mondtam szegénykének tudtam hogy ez nem működne. Most aztán az az utáni napon írtam neki hogy jól van és megpróbálhatjuk. ( mondtam volna neki hogy csak a nyáron tudnánk találkozni max 2) De nem írt vissza szegényke. Aztán tegnap megkérdeztem tőle hogy még találkozni sem? Na erre igent mondott.
De úgy össze vagyok zavarodva hogy most akkor ez így jó e mert nem nagyon jön be. Egy kis plusz infó: visszahúzódó lány vagyok és még nem volt barátom meg csók sem és kiszeretném próbálni ezeket. Tudom hogy " még rá érek" de ez úgy ki kívánkozik belőlem
Én 14L a fiú meg 16
Csak a kérdést olvastam el a többit nem, szóval ne.
Mi a fenéért hívod a fiút szegénykének??? Nem kell őt sajnálni. (mégis beleolvastam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!