Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek elmenjek egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek elmenjek egy ilyennel randizni?

Figyelt kérdés
Nagyon rámnyomult neten egy 14 éves kissrác. A nap 24 órájában azt kérdezi hogy van-e nálam esélye és hogy járék-e vele. Ha nem válaszolok rögtön rosszul van és elvárja hogy ne foglalkozzak semmi mással csak vele. Ezen kívül az is kiborított hogy megkérdezte tőlem hogy feküdtem e már le valakivel és olyanokat kérdezget hogy van e rajtam melltartó. És egy ILYEN akar találkozni velem. 15 éves vagyok még nem volt pasim.

2016. okt. 16. 20:14
 1/3 anonim ***** válasza:

Kanos,önző kisgyerek...ha taliznátok valószínű csak fogdosna meg ilyenek.

Ne találkozz vele

2016. okt. 16. 20:18
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem ne találkozz vele. Kis pisis még, azt se tudja mi van, de már azon jár az esze.
2016. okt. 16. 20:20
 3/3 anonim ***** válasza:
A feromonokat csak ugy engedi kifele magabol ne menj bele mert csak baj lenne a vegen belole.
2016. okt. 16. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!