Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Elmenjek a buliba vagy ne?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmenjek a buliba vagy ne?

Figyelt kérdés
Ma lesz egy nagyon jo party a discoba a kedvenc dj-m fog fellépni + ott lesz a lány akit egy társkereson ismertem meg beszeltuk hogy találkoznánk ott(elso randi) de az a baj hogy nagyon rosszul vagyok fáj a torkom lázas vagyok fáj a fejem hiába ittam a teákat meg nyomattam a cvitamint nem segített.. Így elmenjek? Késöbb azon gondolkoztam hogy ugy is most szunet van suliban és inkább elhivnáp máskor pizzázni mert ott csak tobbet birunk beszélgetni. Vagy mondjatok már nekem olyan helyeket ahol aktív a randi nem olyan hogy csak sétálunk meg kajalunk valahol.
2016. márc. 24. 18:07
 1/4 A kérdező kommentje:
Ja es 39,5fokos lazam van....
2016. márc. 24. 18:09
 2/4 anonim ***** válasza:
39,5-tel? Nehogy menj, ez a magas láz még a katonákat is kidöntené! Feküdj, pihenj!
2016. márc. 24. 18:19
 3/4 anonim ***** válasza:
Mond le elso randinak amugy se egy jo otlet a disco
2016. márc. 24. 18:34
 4/4 anonim ***** válasza:
Ne menj el! Hívd el valahová, ha meggyógyultál! Aktív randi... Menjetek el sportolni, vagy kiállításra, de a kaja+séta is elég aktív.😃
2016. márc. 24. 19:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!