Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Elmenjek ma a buliba?

Elmenjek ma a buliba?

Figyelt kérdés

Van egy lány, akivel tegnap találkoztam először, előtte 2-3 alkalommal leveleztünk. Szerintem jól sikerült, én legalábbis biztosan élveztem, de úgy láttam ő is.

Viszont kicsit rosszul érzi magát otthoni dolgok miatt és szeretném valahogy feldobni a hangulatát, meghallgatni vigasztalni. Ma este buliba fog menni.

A kérdésem, hogy szerintetek elmenjek én is és keressem meg őt ott vagy várjam míg talán újra tudunk találkozni, ami nem tudom mikor fog történni?

Köszönöm a tippeket!

2015. febr. 18. 12:07
 1/9 Linó03 ***** válasza:
Szerintem nyugodtan menj. Mi rossz lehet abban, ha összefuttok egy szórakozóhelyen?
2015. febr. 18. 12:08
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem hívott el a buliba,akkor ne menj el!
2015. febr. 18. 12:08
 3/9 anonim ***** válasza:
Ott ne keresd meg,mert elküld a halál facára :) Kérdezd meg előtte,hogy nincs-e kedve talizni valamikor,vagy a buliban összefutni.Annyira rosszul nem érzi magát ha bulizni van kedve mondjuk.
2015. febr. 18. 12:10
 4/9 A kérdező kommentje:
mondta hogy mehetek, de nem mondtam rá semmit mivel a barátnőjén múlt az egész és végül este kiderült hogy megy.. de aztán nem mondta hogy menjek vagy ne, lehet úgy értette a hallgatásomat hogy úgyse megyek.. de akkor így viszont lehet tudnék meglepetést okozni
2015. febr. 18. 12:10
 5/9 anonim ***** válasza:
Meglepetésnek rossz ötlet,hidd el.Jobb ha nem mész oda.
2015. febr. 18. 12:41
 6/9 anonim ***** válasza:

Szerintem ne menj el, de ez csak az én véleményem. Hidd el lesz még alkalmatok találkozni. Ez nekem inkább ilyen csajos buliásnak tűnik.

De igazából neked kell eldönteni, te ismered jobban a lányt. Lehet, hogy neki meg pont jól esne, ha találkoznátok...

2015. febr. 18. 13:13
 7/9 A kérdező kommentje:
na, megkérdezte hogy megyek-e :D
2015. febr. 18. 13:13
 8/9 anonim ***** válasza:
És mész?
2015. febr. 19. 22:28
 9/9 A kérdező kommentje:
nem mentem
2015. febr. 19. 23:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!