Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Elmenjek második randin...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmenjek második randin wellnesshétvégézni a pasival?

Figyelt kérdés
Első randin étteremben voltunk, most azt találta ki, hogy menjünk wellnesshétvégére. N24
2017. jún. 10. 22:01
1 2 3 4 5 6
 21/58 anonim ***** válasza:
16. Milyen étteremben 10-20 ezer a számla két főre? Mert olyanban még nem voltam. Egy átlagos étterem jóval olcsóbb.
2017. jún. 10. 23:46
 22/58 anonim ***** válasza:

20. Túl sok Tom és Jerryt nézel!

Szerintem is sok a wellnesshétvége.

2017. jún. 10. 23:47
 23/58 anonim ***** válasza:
21. Nyilván ha egy belvárosi étterembe viszed és feltételezzük hogy úrinőként végigeszi az étlapot és valami grand cuvée sznobnevű bort is iszik hozzá pár pohárral akkor a 20e is igen visszafogott. Természetesen elviheted egy újpesti kifőzdébe is de akkor nyilván hamar elpárolog a "szerelem". :)
2017. jún. 11. 00:04
 24/58 A kérdező kommentje:
# 19/23 Tisztában vagyok a foglalkozásával. Ha nem lennék, akkor is látni pl. a kocsiján, óráján, cipőjén.
2017. jún. 11. 00:11
 25/58 anonim ***** válasza:
Az autó lehet lízingelt/kölcsönkért, 300$-ért olyan replikát kapsz órából amiről senki nem mondja meg elsőre hogy eredeti. Ugyanez az öltöny, simán rendelsz Kínából egy hamisítvány öltönyt.
2017. jún. 11. 00:16
 26/58 A kérdező kommentje:
Oké, de ez mindegy, mert tudom róla.
2017. jún. 11. 00:17
 27/58 A kérdező kommentje:
De már megszületett a döntésem, ez a lényeg végülis. Köszönöm mindenkinek a válaszát, jó éjt!
2017. jún. 11. 00:18
 28/58 anonim ***** válasza:
De akkor igazából nincs kérdés. :) Csak egy idős kolléganőmet tudnám idézni aki nagyon harcedzett volt ilyen téren. Szóval ha a pasinak van pénze az lényegtelen hiszen úgysem adja oda. :) Pár fillérért eladod magad az a te dolgod.
2017. jún. 11. 00:19
 29/58 anonim ***** válasza:

Meg kell védjem a Kérdezőt, nekem is mindig étteremben voltak a randijaim.

Párommal első alkalommal ebédelni voltunk, második alkalommal pedig elvitt oda, ahová tudta mennyire vágyok, 3 napig ott voltunk.Olyannyira jól sikerült, hogy azóta(!) együtt élünk, mostmar 2 éve.

Kérdező, ha tetszik, szimpatikus, nincs ellenedre a szex, Menj el nyugodtan.

Aki szerint meg egy vacsora "lehúzás", az inkább ne ismerkedjen.

Mire kellene manapság egy nőt meghívni, Bambira?

Ne legyetek már ovis szinten.

Menj el Kérdező, és érezzétek jól magatokat! :)

2017. jún. 11. 08:48
 30/58 anonim ***** válasza:

És 8 évvel idősebb vagyok mint te Kérdező.

Úriember nem gyorsétterembe visz egy nőt, másrészt miért kéne sajnálni egy nyamvadt vacsorát?Nem világkörüli útra vitte, csak vacsizni.

Engem sem Miamiba vitt a párom, csupán oda, ahová tudta, hogy vágyom.A többi hely ahová pedig eljártunk, szintúgy mind gyönyörű volt.

Fizetni fizettem volna a felét, de nem engedte egyszersem.

Az ő véleménye az, hogy a férfi fizet.Ebből a mai napig nem enged, igaz együtt élünk.

És kapaszkodjatok meg: Elfogadta az akkor még csak 5 éves lányomat is.

Jóképű, vonzó, es amikor megismerkedtünk, nem volt a homlokára írva képzeljétek el sem a munkahelye, sem a fizetése, sem az, hogy milyen körülmények között él.

Mégis megtetszett.Úgyhogy nem szabad rögtön ítélkezni.

32N

2017. jún. 11. 08:58
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!