Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmenjek második randin wellnesshétvégézni a pasival?
20. Túl sok Tom és Jerryt nézel!
Szerintem is sok a wellnesshétvége.
Meg kell védjem a Kérdezőt, nekem is mindig étteremben voltak a randijaim.
Párommal első alkalommal ebédelni voltunk, második alkalommal pedig elvitt oda, ahová tudta mennyire vágyok, 3 napig ott voltunk.Olyannyira jól sikerült, hogy azóta(!) együtt élünk, mostmar 2 éve.
Kérdező, ha tetszik, szimpatikus, nincs ellenedre a szex, Menj el nyugodtan.
Aki szerint meg egy vacsora "lehúzás", az inkább ne ismerkedjen.
Mire kellene manapság egy nőt meghívni, Bambira?
Ne legyetek már ovis szinten.
Menj el Kérdező, és érezzétek jól magatokat! :)
És 8 évvel idősebb vagyok mint te Kérdező.
Úriember nem gyorsétterembe visz egy nőt, másrészt miért kéne sajnálni egy nyamvadt vacsorát?Nem világkörüli útra vitte, csak vacsizni.
Engem sem Miamiba vitt a párom, csupán oda, ahová tudta, hogy vágyom.A többi hely ahová pedig eljártunk, szintúgy mind gyönyörű volt.
Fizetni fizettem volna a felét, de nem engedte egyszersem.
Az ő véleménye az, hogy a férfi fizet.Ebből a mai napig nem enged, igaz együtt élünk.
És kapaszkodjatok meg: Elfogadta az akkor még csak 5 éves lányomat is.
Jóképű, vonzó, es amikor megismerkedtünk, nem volt a homlokára írva képzeljétek el sem a munkahelye, sem a fizetése, sem az, hogy milyen körülmények között él.
Mégis megtetszett.Úgyhogy nem szabad rögtön ítélkezni.
32N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!