Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmenjek szerintetek vagy mit csináljak?
Figyelt kérdés
Elkezdtem beszélgetni egy lánnyal egy hete és ma ráér de a barátnőjével van aki vidékről jött fel és ő is ott lenne a talinál ami engem már duplán zavarna,nem elég hogy őt is most látom először még a barátnője is. Ráadásul 2 hete szakítottunk a barátnőmmel és félek hogy ezzel ártani fogok magamnak mármint hogy nem lesz kedvem új lánnyal találkozni élőbe még és tali közben jönne elő ez bennem és aztán magyarázkodhatnék hogy miért kell hamar elmennem. Ti találkoznátok vele? Bár úgy is felfoghatom hogy csak egy tali,legalább beszélgetek,találkozok új lányokkal. 24/F2017. máj. 30. 12:31
2/8 anonim válasza:
Ha férjem elolvasná, csak egy szót mondana rád: pancser :)
De nyilván neked nem fog leesni, hogy miért írom erre a szitura ezt. Inkább ne is menj.
35N
3/8 anonim válasza:
"Tudod mit, róka?" effektusod van.
Lehet két legyet ütsz egy csapásra. Ne filózz, menj, cselekedj.
4/8 anonim válasza:
35N, férjed elmenne, mi?
Én is...
:)
6/8 anonim válasza:
4, ő biztos nem parázott volna 24 évesen, hogy mit csináljon.
Neki nem újdonság már az ilyen, túl van pár ilyen kalandon. Már lenyugodott :)
De tény, hogy ennyi idősen mindig volt valaki, akivel elütötte az időt.
7/8 anonim válasza:
Figyelj, ha már ennyit gondolkodsz rajta, nincs jó előérzeted, akkor hagyd a fenébe. A csajtól meg a barátnőjétől kicsit gyerekes, hogy nem bírnak elválni egy két órára..
8/8 anonim válasza:
#7 Ha az adott barátnő csak a kedvéért jött fel vidékről, akkor nyilván nem hagyja ott. Én se tenném. Igaz, randit sem szerveznék ugyanarra a napra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!