Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Őszintén. Randiznátok egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Őszintén. Randiznátok egy túlsúllyos lánnyal?

Figyelt kérdés

Pl én..Nem vagyok vékony,nagyon nem,de tényleg annyira sokat számít a külső?

(Lehet jönni a 'fogyj le' és hasonlókkal,de ez nem egyszerű,szeretnék változni,mostmár ráállok a témára,tényleg.Viszont kíváncsi vagyok. :) )

18/L

2010. ápr. 5. 00:44
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 81/85 anonim ***** válasza:
Azért inkább lennék nyuszifogú mint 120 kilós már nem azért. Azt rendbeteszem másfél év alatt fogszabályzóval. Bocsi de ez nagyon kiszúrta a szemem!!!
2010. ápr. 19. 20:36
 82/85 A kérdező kommentje:
Nem mindegyiket lehet helyre tenni. ;) Van akinek,annyival előrébb van a felső állkapcsa (!),nem a foga áll ki,azzal nem tudnak mit kezdeni. És néha egy normálisabb pofival többre megy az ember,de 1 szóval nem bántottam Őket,mivel nem tehetnek róla,azt a sorsot kapták.
2010. ápr. 19. 21:47
 83/85 anonim ***** válasza:

fogadjátok már el, hogy bárki le tud fogyni. Akarat kérdése.

Béres Alexandráról meg az a véleményem, hogy ő is eladta a lelkét, mint "Norbika". Egyszerűbb azt mondani az embereknek, hogy vegyék meg az ő cuccait a boltban, meg esetleg mozogjanak, minthogy azt, hogy mondjuk naponta lemenni 1 órát kardiózni egy konditerembe, és egy komoly sporthoz értő ember segítségével összeállítani egy igazi étrendet, mellőzve az update pudingtól meg túróruditól meg sz@rságoktól. Nem értem miért könnyebb keresgélni a Szent-Grált, minthogy a jól bevált módszerekkel pár hónap alatt maradandó eredményt produkálni. Csak az a baj, hogy mindenki úgy akar lefogyni, hogy ne kelljen diétázni, továbbra is ehessék a zsíroskenyeret pirospaprikával a gép előtt, sportolni meg természetesen semmit ne kelljen, így ahelyett, hogy mondjuk költenének havi 20 ezret normális kajára meg vmi mozgásos bérletre, megveszik 40k-ért/hó a Norbikás dolgokat.

2010. ápr. 20. 16:50
 84/85 A kérdező kommentje:
Senki se mondta,hogy nem kell hozzá a mozgás.. :) De mindegy. Pl sose vennék ilyen Norbi update dolgokat,se Béres dogokat,nem hiszek bennünk.És nem mindenki él a zsíroskenyeren és ül a gép elött egésznap. :)
2010. ápr. 20. 17:51
 85/85 anonim ***** válasza:
Annyira kiáll az állkapcsa, azt fogszabályzó készülökbe belehelyeznek egy kis gumit ami beljebb húzza, ha ez sem megy akkor 18éves korában műtét, és még van egy készülök(én azt nem válalltam) de nekem nem is áll ki a fogsorom csak tudok ezekröl. :) Szóval, mondjuk az elhízást meg lehetne HELYRETENNI mint EZT is!:)
2010. ápr. 20. 17:56
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!