Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Őszintén. Randiznátok egy túlsúllyos lánnyal?
Pl én..Nem vagyok vékony,nagyon nem,de tényleg annyira sokat számít a külső?
(Lehet jönni a 'fogyj le' és hasonlókkal,de ez nem egyszerű,szeretnék változni,mostmár ráállok a témára,tényleg.Viszont kíváncsi vagyok. :) )
18/L
fogadjátok már el, hogy bárki le tud fogyni. Akarat kérdése.
Béres Alexandráról meg az a véleményem, hogy ő is eladta a lelkét, mint "Norbika". Egyszerűbb azt mondani az embereknek, hogy vegyék meg az ő cuccait a boltban, meg esetleg mozogjanak, minthogy azt, hogy mondjuk naponta lemenni 1 órát kardiózni egy konditerembe, és egy komoly sporthoz értő ember segítségével összeállítani egy igazi étrendet, mellőzve az update pudingtól meg túróruditól meg sz@rságoktól. Nem értem miért könnyebb keresgélni a Szent-Grált, minthogy a jól bevált módszerekkel pár hónap alatt maradandó eredményt produkálni. Csak az a baj, hogy mindenki úgy akar lefogyni, hogy ne kelljen diétázni, továbbra is ehessék a zsíroskenyeret pirospaprikával a gép előtt, sportolni meg természetesen semmit ne kelljen, így ahelyett, hogy mondjuk költenének havi 20 ezret normális kajára meg vmi mozgásos bérletre, megveszik 40k-ért/hó a Norbikás dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!