Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Őszintén. Randiznátok egy túlsúllyos lánnyal?
Pl én..Nem vagyok vékony,nagyon nem,de tényleg annyira sokat számít a külső?
(Lehet jönni a 'fogyj le' és hasonlókkal,de ez nem egyszerű,szeretnék változni,mostmár ráállok a témára,tényleg.Viszont kíváncsi vagyok. :) )
18/L
Csak azt tudnám, hogy olyan emberek minek írogatnak egy ilyen oldalra, akik nem tanácsot akarnak adni, hanem beszólogatni másoknak, és elvenni a kedvüket???
Sajnos vannak emberek, akik egyáltalán nem hajlamosak a hízásra és azok osszák itt az észt, azt hiszik, hogy az az ember tehet róla, hogy el van hízva, akiben ebben szenved, pedig egyáltalán nem... A teltebb csajok nagyrésze sokkal kevesebbet eszik mint a csontsoványak, és ismerek olyanokat akik sportolnak is mégsem fogynak. A baj az, hogy lassú az anyagcseréd, és ezért vagy hízásra hajlamos. Amúgy nem lehetetlen így is pasit találni, mert a kicsit kövérebb csajok néha sokkal szexisebbek tudnak lenni mint egy vézna, a baj csak abból van ha emiatt nem érzed magad elég jónak. Ha le akarsz fogyni én azt javaslom, hogy mindenképp szedj valami anyagcseregyorsítót, vagy egyél sok C-vitamint!
14:13
Látod ez a gond veletek!
Nem lemondani akartok a kajáról meg elmenni edzeni, hanem mindenféle csodaszertől várjátok a megváltást.
És egy kövér csaj sosem lesz szexibb, mint egy vékony(nem összetévesztendő az anorexiás divatmodellekkel.)
19:07
Hallod ember, te milyen világban vagy univerzumban élsz????
Minden a külsőségekről szól, aki mást mond, az hazudik.
19:11 vagyok, nem lehetsz ilyen naiv...
AMúgy meg hülyítsétek csak magatokat, hogy nem ti vagytok a hibásak. Tisztelet annak a kb 5%-nak, tőlük elnézést is kérek. De kb minden 2. kövér mondja, hogy ő nem tehet róla. Persze, persze...
A hozzászólók nagy részének csak annyit mondok: bunkók, nagyképűek és undorítóak vagytok. Felelősségre vonjátok a kérdezőt, hogy miért nem nevezi meg a betegségét! Ti miért nem nevezitek meg magatokat, mikor mindenféle lekicsinylő és undorító hozzászólást írtok? Gondolom azért mert olyan ,,nethuszárok" vagytok, akik a neveteket nem meritek felvállalni, könnyebb arctalanul gúnyolódni a másikon. Szerintem nektek kéne szégyenleni magatokat nem pedig a kérdezőnek.
Varga Szabolcs F/34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!