Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Őszintén. Randiznátok egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Őszintén. Randiznátok egy túlsúllyos lánnyal?

Figyelt kérdés

Pl én..Nem vagyok vékony,nagyon nem,de tényleg annyira sokat számít a külső?

(Lehet jönni a 'fogyj le' és hasonlókkal,de ez nem egyszerű,szeretnék változni,mostmár ráállok a témára,tényleg.Viszont kíváncsi vagyok. :) )

18/L

2010. ápr. 5. 00:44
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/85 anonim ***** válasza:

Csak azt tudnám, hogy olyan emberek minek írogatnak egy ilyen oldalra, akik nem tanácsot akarnak adni, hanem beszólogatni másoknak, és elvenni a kedvüket???

Sajnos vannak emberek, akik egyáltalán nem hajlamosak a hízásra és azok osszák itt az észt, azt hiszik, hogy az az ember tehet róla, hogy el van hízva, akiben ebben szenved, pedig egyáltalán nem... A teltebb csajok nagyrésze sokkal kevesebbet eszik mint a csontsoványak, és ismerek olyanokat akik sportolnak is mégsem fogynak. A baj az, hogy lassú az anyagcseréd, és ezért vagy hízásra hajlamos. Amúgy nem lehetetlen így is pasit találni, mert a kicsit kövérebb csajok néha sokkal szexisebbek tudnak lenni mint egy vézna, a baj csak abból van ha emiatt nem érzed magad elég jónak. Ha le akarsz fogyni én azt javaslom, hogy mindenképp szedj valami anyagcseregyorsítót, vagy egyél sok C-vitamint!

2010. ápr. 5. 14:13
 42/85 anonim ***** válasza:
57%

14:13

Látod ez a gond veletek!

Nem lemondani akartok a kajáról meg elmenni edzeni, hanem mindenféle csodaszertől várjátok a megváltást.

És egy kövér csaj sosem lesz szexibb, mint egy vékony(nem összetévesztendő az anorexiás divatmodellekkel.)

2010. ápr. 5. 16:53
 43/85 anonim ***** válasza:
senkitnemérdekel a külső és az sem hogy mások mit gondolnak..ha te akarsz vele randizni akkor randiz ezt senki nemtudja nálad jobban
2010. ápr. 5. 19:07
 44/85 anonim ***** válasza:
37%

19:07

Hallod ember, te milyen világban vagy univerzumban élsz????

Minden a külsőségekről szól, aki mást mond, az hazudik.

2010. ápr. 5. 19:11
 45/85 anonim ***** válasza:
47%
Nézzük a kövérség jó oldalát. Abban az esetben, ha az eredeti nem felel meg, akkor a tested minden zugában lehet nunit hajtogatni!
2010. ápr. 5. 21:28
 46/85 anonim ***** válasza:
Minek mondana le a kajáról? Képzeld el, hogy van aki alig eszik, mégis el van hízva! Kár, hogy nem tudsz belegondolni más helyzetébe, és úgy osztod itt az észt!
2010. ápr. 5. 21:49
 47/85 anonim ***** válasza:
19:11 hozzád szóltam? nem..
2010. ápr. 5. 22:04
 48/85 anonim ***** válasza:

19:11 vagyok, nem lehetsz ilyen naiv...

AMúgy meg hülyítsétek csak magatokat, hogy nem ti vagytok a hibásak. Tisztelet annak a kb 5%-nak, tőlük elnézést is kérek. De kb minden 2. kövér mondja, hogy ő nem tehet róla. Persze, persze...

2010. ápr. 5. 22:41
 49/85 anonim ***** válasza:
92%

A hozzászólók nagy részének csak annyit mondok: bunkók, nagyképűek és undorítóak vagytok. Felelősségre vonjátok a kérdezőt, hogy miért nem nevezi meg a betegségét! Ti miért nem nevezitek meg magatokat, mikor mindenféle lekicsinylő és undorító hozzászólást írtok? Gondolom azért mert olyan ,,nethuszárok" vagytok, akik a neveteket nem meritek felvállalni, könnyebb arctalanul gúnyolódni a másikon. Szerintem nektek kéne szégyenleni magatokat nem pedig a kérdezőnek.

Varga Szabolcs F/34

2010. ápr. 7. 08:05
 50/85 anonim ***** válasza:
56%
Köszönjük Szabika!
2010. ápr. 7. 10:41
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!