Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Őszintén. Randiznátok egy túlsúllyos lánnyal?
Pl én..Nem vagyok vékony,nagyon nem,de tényleg annyira sokat számít a külső?
(Lehet jönni a 'fogyj le' és hasonlókkal,de ez nem egyszerű,szeretnék változni,mostmár ráállok a témára,tényleg.Viszont kíváncsi vagyok. :) )
18/L
:)
Köszi!
én vagyok az, akinek írására reagáltál.
Szóval 1 hó alatt szedtél fel 20 kilót. Addig nem volt semmi bajod a saját elmondásod szerint. Ha valami pajzsmirigy vagy vese vagy ilyesmi probléma miatt lett volna, akkor az után gyógyszer hatására helyre is áll.
Akkor mégsem az volt a probléma. Hülyíthetsz engem, de ami a még szarabb,hogy magad nézed hülyének.
De meghagyom az esélyt, hogy tévedek. Így megkérdezném, milyen betegség miatt szedtél fel annyit? Ha nem adsz választ, illetve azt mondod, hogy nem akarod kiteregetni, azt annak veszem, hogy nem is betegségről volt szó, mivel ez egy anonim oldal.
Kicsit offolok, bocsi:
Ez jellemző az elhízott emberekre. Ha, megszólják, sosem ő a hibás. Biztos a rossz genetika, betegség, vírus, Kiszel Tünde, UFÓK. "Pedig nem is eszem sokat (pedig nem csak a mennyiség, a minőség is számít), igaz hogy nem sportolok, de ezt akkor sem érdemlem meg!" Azt is megfigyeltem, hogy ösztönösen undorodnak a normális alakú, általuk gebének minősített nőktől (egy kérdés: most hogy is van ez? Titeket nem szólhatnak meg, de ti bánthattok másokat?).
2:43-as..
Kaptam rá gyógyszereket,nem 1-et.De ezek szerint neked nem volt ilyne problémád..Mert ez nem úgy megy,hogy adnak gyógyszert és eltünnek a feleslegek,max annyi hogy helyre állították a működésem,a többit meg oldjam meg.De nem kell elhinni,biztos jobban tudod,te,aki nem volt benne ebben a helyzetben.Miért hülyítenélek egyáltalán,mint ahogy mondtad anonim oldal.. :D Amúgysem az volt a kérdésem,ahoz képest elindult egy off.És akármennyire anonim az oldal,nem hiszem hogy túl sok közötök lenne,ahoz,hogy mi volt a bajom.Egy kérdés volt,amire igen/nem lehet a válasz,nem áttérve az okaira.Na de részemről ennyi,jöhetsz még ezzel,hogy "dehát.."elhiheted,jobban örülnék,ha saját hibámból lenne ez ami,mert akkor én lennék a hibás és így jártam,minek ettem ennyit,de így nem ez a helyzet.Na de tőlem azt hiszel amit akarsz.;)
A többieknek meg köszi. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!