Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Őszintén. Randiznátok egy túlsúllyos lánnyal?
Figyelt kérdés
Pl én..Nem vagyok vékony,nagyon nem,de tényleg annyira sokat számít a külső?
(Lehet jönni a 'fogyj le' és hasonlókkal,de ez nem egyszerű,szeretnék változni,mostmár ráállok a témára,tényleg.Viszont kíváncsi vagyok. :) )
18/L
2010. ápr. 5. 00:44
1/85 anonim válasza:
ez is attól függ mennyire elhízott a lány.
Ha husisabb, de attól még arányos, és nőies, akkor nemgáz. De szerintem te se akarnál egy húsgolyóval járni... vagy tévedek?
2/85 A kérdező kommentje:
másodiknak: már régi és unalmas ez a mondatka,de azért süsd még el pár kérdésnél Te is! :P
2010. ápr. 5. 00:47
3/85 anonim válasza:
nincs az a pénz
lehet lepontozni de komolyan mondtam és sztem a legtöbb férfi így gondolja
17F
4/85 A kérdező kommentje:
harmadiknak: Nem tudom,ha megfogna benne valami,minden lehetséges. :)
2010. ápr. 5. 00:47
5/85 anonim válasza:
Sokaknak a kövérség egyenlő az igénytelenséggel. Vagy csak egyszerűen a tv-n nevelkedtek fel. És a tv mit mond nekünk? Azt mondja, hogy a gebék a szépek, és az a szép, ha kilógnak a bordáid. Fogyás nélkül is rátalálhatsz az igazidra.:) 22/f
6/85 anonim válasza:
ha megfogna benne vmi? ha odajönne hozzád egy szórakozóhelyen nem az lenne az első dolgod hogy elhajtanád? komolyan adnál neki egy esélyt? nem igazán ez a tapasztalatom :D
7/85 A kérdező kommentje:
Persze,hogy rátalálhat az ember.Nem is akarnék sose gebe lenni,csak az a normális vagy minimálisan husis. :) És nem azért,mert más így akarná,hanem mert én úgy jobban érezném magam a bőrömben.Főleg,hogy én tényleg nem azért híztam meg,mert pihengettem volna és csokit majszoltam éveken keresztük,hanem egy egyszerű betegség,de majd most erőt veszek magamon és leadom! :)
2010. ápr. 5. 00:52
8/85 A kérdező kommentje:
00:51.
Nem biztos,hogy elhajtanám,ha úgy lépne hozzám,hogy egyből szimpatikus lenne.még mondjuk nem volt ilyen,de nem lehet tudni. :)
2010. ápr. 5. 00:54
9/85 anonim válasza:
Addig foggyál le, amég fiatal vagy! Később még nehezebb lesz, a lábaid eltorzulnak a nagy súly miatt, állást, barátot is nehezebben találsz majd, és egészségtelen is.
10/85 A kérdező kommentje:
Éppen ezért szeretnék,na meg az arcommal elégedett vagyok és a testem elcsúfit.Kék szem,fehér bőr,fekete haj,pisze orr,formás ajkak..Szóval azzal tényleg elégedett lennék,csak hát a test.. :( :)
2010. ápr. 5. 01:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!