Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Őszintén. Randiznátok egy túlsúllyos lánnyal?
Pl én..Nem vagyok vékony,nagyon nem,de tényleg annyira sokat számít a külső?
(Lehet jönni a 'fogyj le' és hasonlókkal,de ez nem egyszerű,szeretnék változni,mostmár ráállok a témára,tényleg.Viszont kíváncsi vagyok. :) )
18/L
őszintén?
nem....
miért?
mert lekvárosfánk... vagy mézesmustáros...
ez mindent elmond... :D
én a magam részéről természetesen soha nem randiznék dagadt csajokkal, és szerintem ezzel a férfiak túlnyomó többsége így van. Kivételek persze az olyan perverz és aberrált gusztustalan állatok, akik erre izgulnak. Az meg a másik, hogy ha meg helyesen se tud írni, akkor tuti bukó a dolog. Szóval a szép és vékony csajoknak van esélye, a többi meg kifoghat még egy-egy szexuális diszfunkcióst.
Varga Szabolcs F/34
:D
Egyik Varga Szabolcs harmincvalahány százalékos,a másik meg nyolvanvalahány.. :D Legalább ne add ki magad másnak. :) ha tévedtem volna,bocsi. :)
Én lány vagyok (15L). Gondolom a ducibb lányoknak nehezebb barátot találniuk. Mivel az első benyomás az fontos. De egyszer te is fogsz találni egy fiút aki nem a külsődért tart vonzónak, hanem azért aki vagy.:) Meg amúgy is szerintem tök kedvesnek tünsz.
Sok szerencsét!:)
Őszintén?
Nem. Bocsi... :(
20/f
LEKELL FOGYNI.
az elhízás halálhoz vezethet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!