Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Őszintén. Randiznátok egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Őszintén. Randiznátok egy túlsúllyos lánnyal?

Figyelt kérdés

Pl én..Nem vagyok vékony,nagyon nem,de tényleg annyira sokat számít a külső?

(Lehet jönni a 'fogyj le' és hasonlókkal,de ez nem egyszerű,szeretnék változni,mostmár ráállok a témára,tényleg.Viszont kíváncsi vagyok. :) )

18/L

2010. ápr. 5. 00:44
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/85 anonim ***** válasza:
52%
na már megint egy ilyen kérdés.....na figy....először is kérdezd meg madatól te járnál egy olyan kinézetű férfival amilyen te vagy? ha nem, akkor ne várj sokat, ( mint az átlag túlsúlyos lány is csak sovány pasit szeretne.) először is ne csak a sovány pasik közt keresgélj, mindenképpen néz körül a mackósabb típusok közt is....
2010. ápr. 18. 14:36
 72/85 anonim ***** válasza:

Akkor elmondom egy kicsit az én történetem is, a meglátásomat a kövérséggel kapcsolatban. Úgy 5 éve nekem is gondjaim voltak a súlyommal, persze jártam közben fociedzésre és mozogtam, de nem eleget, ráadásul akkoriban azzal szórakoztam, hogyan tudok minnél többet enni (hülye egy hóbort volt :) ) így szépen meghíztam 1 év alatt 20 kilót. Mondhatni annyira nem voltam jó börben, majd rátaláltam a testépítésre, amit a mai napig űzök. Egyszer csak elkezdtem izmosodni, ami ma már igencsak látszik (sokak szerint túlzásba is vittem már) Most ott tartok, hogy a 20 kiló feleslegem helyett izom van. Mindez rengeteg ráfordított idő és helyes étrend kérdése. Persze nem egyik napról a másikra fog menni, nekem is 5 évembe került. Szóval ennyit arról, hogy mit lehet elérni, ha akarja az ember. Őszintén megvallva én nem tudnék azonosúlni egy túlsúlyos emberrel, mivel fontos számomra a sport, és milyen dolog az, hogy én elmegyek heti 4-szer edzeni, ő pedig mindezt végig nézi. Amúgy sem eseteim, mert valahogy a pufók arc nem jön be.

21/F

2010. ápr. 18. 14:36
 73/85 Szesze ***** válasza:
100%

Kedves kérdező!

ezt nézd meg

[link]

ahhoz, hogy szexi légy nem kell csont sovány legyél, és most komolyan érdekel a sok idióta véleménye?

Én nem vagyok kövér, 168cm 57 kg, de nem vagyok elégedett magammal, ezért próbálok változtatni. Viszont nekem mind ducibb barátnőim vannak, kivéve egy aki tényleg genetikailag modell alkat, és képzeld el, hogy elkezdték mondani, hogy milyen hülye vagy, hogy mikkel foglalkozol stb.

Ezzel csak azt szeretném mondani, hogy az emberek nem tudják elfogadni azt aki valamiben más.

Soha semmit ne csinálj mások kedvéért, csak a magadéért. Ha másképp nem, légy kövér és boldog, hidd el vannak elég sokan akik ilyenek. És ha boldog vagy akkor a pasik is fognak utánad érdeklődni. 18L

2010. ápr. 18. 14:40
 74/85 anonim ***** válasza:
52%

Nem randiznák egy túlsúlyos lánnyal.

Jah és ez nem azt jelenti h akkor a gebéket szeretem akik 30 kg-k.

Sok idióta rögtön azt gondolja h ha valakinek nincs ingere egy vizilóhoz,ami alatt 100+ értek akkor annak csak a gazellák jönnek be:S

Inkább azt kedvelem ha mondjuk egy csaj 160 cm és akkor 55-60 kg vagy mondjuk 170 és akkor 60-70 kg.

Arról meg h valaki elhízik tényleg csak ő mag tehet, én évek óta lejárok edzeni, nem egy nagy szám, csak kis kitartás kell hozzá.

Mellesleg azért is utálom ezeket az embereket mert tudom h nem sok kellene a boldogságukhoz.

Nekem teljesen más problémám van, amivel egyelőre az orvostudomány nem tud mit kezdeni.

Szal szívesen cserélnék, mert tudom h kis edzés, egészségesebb életmód aztán cső:D

2010. ápr. 18. 14:43
 75/85 anonim ***** válasza:
36%
még bottal se piszkálnálak meg...
2010. ápr. 18. 16:41
 76/85 anonim ***** válasza:

no én elolvastam vagy 4 oldalt, a többire meguntam, szal randiznék, vagyis inkább csak találkoznék ugy siman, mer értelmesnek tűnsz és beszélgetni meg szeretek :) főleg ha bp-i érdekeltségű vagy :P (emailem public)

remélem sikerült a kérdésre válaszolnom :)

egy amugy "gebe" 20/f, merh. én meg épphogy vékony vagyok. na de vajon egy túlsúlyos lány, randizna e egy viszonylag sovány fiuval? :P

2010. ápr. 18. 18:26
 77/85 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg mindenki maga tehet arról, hogy túlsúlyos, viszont néhányan betegség miatt azok. Ha így kiírta a kérdést és vállalta a kritikákat, akkor oké, de ahogy olvastam, egyszerűen BÁNTÓ/SÉRTŐ/UNDORÍTÓ dolgokat írtak ennek a lánynak. Oké ha általánosságba magunk közt beszéljük meg, hogy "de nem szeretem az dagadtokat, például mint ti is irtátok", de nem ELŐTTE, ilyen durván. Nemtudom mit érezhet ez a lány most, szegény. Nekem is van dagadt ismerösöm, de elötte sose szídom a kövéreket, meg amikor viccel, várjál beseférek ide, akkor sem röhögök a szemébe. Mondjuk ez csak az ÉN véleményem erröl... Nem lehet mindenki tökéletes, és szerintem mefogod majd találni a hozzádillőt. :)
2010. ápr. 18. 18:53
 78/85 A kérdező kommentje:

Visszatértem. :D

Szóval..A személyeskedés alapból idegesítő dolog,de engem sose zavart,elfogadtam a hibámat,az hogy valaki emlegetí, és lenéz ez miatt attól én még éldegélek,hol boldogan,hol pedig nem.Azért mert nem vagyok boldog,nem azért van,mert kövér vagyok,semmi köze ehez. :) Én már elfogadtam magam.Még mindig jobb kövérnek lenni,viszont normális személyiséggel rendelkezni,mint modellnek ám de butának,bunkónak lenni.(nem általánosítás! csak ez a "kövérekkel soha" felfogásúaknak)Ha leadom a feleslegeimet se változom.Ápolónőnek tanulok,megtanultam már elfogadni az embereket olyannak,amilyenek.Lehet vékony,lehet amolyan "gazella" (ahogy itt valaki fogalmazott) lehet normális testalkatú vagy kövér vagy nagyon kövér (120kiló feletti).Inkább kövér maradnék,mint mondjuk nyuszifogakkal rendelkezzek és kancsalsággal éljek,DE ŐK IS EMBEREK!semmi bajom nicns velük is,de viszonyítási alap.Ki ezt,ki azt kapta.És mint mondtam már párszor,megszeretnék szabadulni ettől a tehertől(szó szerint:) ),na és persze hülyesége azt mondani,hogy nem mások miatt,mert miattuk is,de főként magam miatt.

Egyenlőre ennyit erről.

2010. ápr. 18. 19:15
 79/85 anonim ***** válasza:
ha lehetseges en megismernelek , irhatnal privit
2010. ápr. 18. 19:50
 80/85 Szesze ***** válasza:

A következőt azoknak üzenem akik szerint mindenki maga tehet a túlsúlyosságáról.

"TÉVHIT: A túlsúlyos személyek alacsonyabb szintű önkontrollal rendelkeznek, mint sovány társaik.

TÉNY: Sokak fejében él a sztereotípia, miszerint az elhízottak azért szednek fel magukra jelentős túlsúlyt, mert gyenge önkontrollal rendelkeznek. Nem egy tanulmány bizonyítja, hogy ez nem így van.

Blandine de Lauzon francia epidemiológus 737 fő bevonásával 2 éven keresztül végzett kísérlete során az evéssel kapcsolatos attitűdök és a testsúly változását vizsgálta. Az eredmények szerint éppen a túlsúlyos személyek voltak azok, akik az evést jobban kontrollálták, és nagyobb akaraterőt mutattak."

(Forrás: [link]

2010. ápr. 19. 18:28
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!