Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Őszintén. Randiznátok egy túlsúllyos lánnyal?
Pl én..Nem vagyok vékony,nagyon nem,de tényleg annyira sokat számít a külső?
(Lehet jönni a 'fogyj le' és hasonlókkal,de ez nem egyszerű,szeretnék változni,mostmár ráállok a témára,tényleg.Viszont kíváncsi vagyok. :) )
18/L
Ki mondta,hogy megszólom a gebe lányokat? :D Legjobb bnőm is nagyon vékony,annyi,hogy én sose szeretnék annyira vékony lenni,mert nem tetszik.Vékony lányok se akarnak kövérek lenni,mert nekik meg az nem tetszik,logikus. :) Az,hogy elhiszed,vagy sem,hogy ki miért hízott meg,az a te dolgod,nem fogom ezt magyarázgatni,nekem mindegy mit hisztek.Szerinted mi ducibbak,nem kapjuk napi szinten a megjegyzéseket?Dehogynem.. De nem érdekel,mivel úgyis helyre hozom magam és nem rendelekezek ezen kívül rossz adotságokkal,majd akkor is le lehet nézni,mert kövérebb vagyok mint a másik. :) Alapvetően a ducibbaknak többen beszólnak mint az anorexiás csajoknak.
És szerencsére vannak férfiak akinek jobban bejön,mint a nagyon sovány csajok. :) /ettől függetlenül senki se nézek le testsúlya,magassága vagy arca miatt/
10:40
Ezt én is észrevettem, a kövér nőknek a szép alkatú(lsd vékony, de nem anorexiás) lányokkal mindig baja van... "Jajj az a piszkafa de csúnya, jajj az a gebe anorexiás liba milyen ronda" stbstb, pedig a lelkük mélyén arról álmodoznak, hogy ilyenek legyenek és csodálják őket a pasik(csajok). Mindig azzal példálóznak, hogy "bezzeg az őskorban és ókorban és a középkorban is tudták a férfiak mi a jó..Akkor a kövér volt az ideál."Csak azt elfelejtik, hogy akkor óriási volt a gyermek-halandóság, így lehet, hogy 5 gyerekből 1 ha megérte a 20 éves kort, így hogy tovább vigyék a családot, lehet, hogy 10-15 gyereket is meg kellett szülnie, mint egy igazi kocának, így ez volt az ideál. De nekem egy nő kell, akivel élvezek még egy csókot is, nem egy vietnámi csüngőhasú koca. Lehet szemét vagyok, de őszinte...
Kérdező írta: "Miért hülyítenélek egyáltalán,mint ahogy mondtad anonim oldal.. :D"
Pl azért hülyítenél, mert magad is becsapod.:) Nekem is vannak kövér ismerőseim, a nagy részének el kell jutnia arra a pontra, hogy beismerje, tényleg ő tehet róla. És még ha be is ismeri, nem hogy tenne ellene, hanem hazamegy és bánatában felfalja a hűtőt, mert neki már úgy is mindegy.
dek*rvaviccesek vagytok! :D
1 kérdésem volt,nem a személyeskedés. :) Gyerekes.
Őszintén?Azóta már nem olyan szinten,akkor volt a röpi,kézi,kori(görkori és jégkori) mivel azóta nem olyan a mozgás se,ezért maradt a kori(mivel ez nem igazán súlyfüggő sport,egy másfél mázsás is tud menni vele ha meg van az egyensúlya és elbírja a kori na és bicikli.
És hogy hozzátegyem,soha nem érdekelt senki külseje se,elfogadtam az embereket olyannak amilyenek,akkor is mikor még vékony voltam,amikor átlagos és amikor kövér lettem.Ápolónőnek tanulva muszáj elfogadnom a mások hibáit és nem felhúzni magam,megjegyzéseket tenni,de ahogy látom nektek nem sikerült eltulajdonítani ezt a tulajdonságot.. :)
És ahogy látom a személyeskedés megy,sok kérdésnél,kérdésre válaszolás kevésbé. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!