Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Őszintén. Randiznátok egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Őszintén. Randiznátok egy túlsúllyos lánnyal?

Figyelt kérdés

Pl én..Nem vagyok vékony,nagyon nem,de tényleg annyira sokat számít a külső?

(Lehet jönni a 'fogyj le' és hasonlókkal,de ez nem egyszerű,szeretnék változni,mostmár ráállok a témára,tényleg.Viszont kíváncsi vagyok. :) )

18/L

2010. ápr. 5. 00:44
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/85 A kérdező kommentje:
Nem kell mindnekit így elképzelni. :D
2010. ápr. 18. 13:40
 62/85 anonim ***** válasza:
Hát ez sokmindentől függ,a lány kisugárzásától,hogy mennyire ad magára,de van egy bizonyos határ,amikor már ezek sem segítenek a dolgon. 165 centi vagyok 95 kilórol fogytam le 62-re magamtól,szal minden lehetséges,ha téged zavar a külsőd,csak akarat kérdése h menni fog e.
2010. ápr. 18. 13:40
 63/85 A kérdező kommentje:
Én is ezen vagyok mostmár. :) Kicsit magasabb vagyok 168cm de a kiló kb stimmel azzal,ami neked volt.Mostmár zavar a dolog,hiába vagyok így meg,szóval leadom a feleslegeket valahogy. :)
2010. ápr. 18. 13:43
 64/85 anonim válasza:
52%
pénzér
2010. ápr. 18. 13:55
 65/85 anonim ***** válasza:
100%

de csunyák vagytok már télleg !!!!

Járnék duci nővel igen !!!!

2010. ápr. 18. 14:17
 66/85 anonim ***** válasza:

en csak azokra lennek kivancsi akik azt irtak h nem randizna duci lannyal , ekozben otthon a nagy szoros pocakjukat vakarjak s varjak a csinos holgyeket haza

en is jarnek duci lannyal es jarok is az en baratnom 170 magas es 110 kilo en pedig 190 vagyok es 117 kilo mindketten neki fogtunk fogyozni de azert nem allna jol neki ha sovany volna csak az egeszseg beleszol

s amugy figyelnetek meg h majdnem minden no elhizzik szules utan akkor ez azt jelenti h a ferje el kell hagya mert duci kover lett

gondolkozzatok mielott irnatok

udv laci fiu 25

2010. ápr. 18. 14:26
 67/85 anonim válasza:
100%
sziasztok nekem személy szerint bejönnek a ducibb lányok több nőiességet találok bennük mint 1 vékonyabban jobban szeretem a gömbölyded formákat kerekebb nagyobb popsit combokat melleket és persze a pocakot. Persze nem azt mondom h szeretek hegyet mászni de szerintem a ducibb csaj oda adóbb. Fiatalabb koromban én is úgy gondoltam h én duci csajjal soha! De az élet össze hozott 1 duci csajjal és rá kellett jönnöm h végső soron nem az számit hogy, hogy néz ki a másik persze elsőre sokat jelent de utána úgy is az számit hogy öt magát a természetét menyire találod vonzónak és akkor már teljesen mindegy hogy, hogy néz ki mert megtalálod benne a szépséget üdv Milán 26
2010. ápr. 18. 14:28
 68/85 anonim ***** válasza:
100%

igazat adok az előző kommentelőnek..

Duci nők (L)

2010. ápr. 18. 14:29
 69/85 A kérdező kommentje:

:))

Na ennyi,ducin is meg lehet találni a párunkat. :) Igaz szerencsére azért nem vagyok 110 felett,de így is van bőven feleslegem. :)

Nektek is hajrá a fogyóhoz,már csak az egészség miatt is. :)

2010. ápr. 18. 14:29
 70/85 anonim ***** válasza:

koszi szepen a biztatast

megtalalod te is az igazit ne figyelj egyes valaszokra

2010. ápr. 18. 14:35
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!