Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Őszintén. Randiznátok egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Őszintén. Randiznátok egy túlsúllyos lánnyal?

Figyelt kérdés

Pl én..Nem vagyok vékony,nagyon nem,de tényleg annyira sokat számít a külső?

(Lehet jönni a 'fogyj le' és hasonlókkal,de ez nem egyszerű,szeretnék változni,mostmár ráállok a témára,tényleg.Viszont kíváncsi vagyok. :) )

18/L

2010. ápr. 5. 00:44
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/85 anonim ***** válasza:
hány kg vagy? ha nem titok :-)
2010. ápr. 5. 01:10
 12/85 A kérdező kommentje:
20 kg felesleg,remélem ennyi elég lesz magyarázatként. :)
2010. ápr. 5. 01:11
 13/85 anonim ***** válasza:
22%
mi van dagikám nembírod a kritikát?nemkéne annyit zabálni meg talán kikéne menni kicsit sportolni és akkor nem olyan lenne a tested mint egy 400Wos villanykörte!
2010. ápr. 5. 01:13
 14/85 anonim ***** válasza:
86%

01:13nak

Ne legyél bunkó,mert,ha itt lennél velem szembe,azt nem köszönnéd meg,az tuti.

De dagikámozz,mert tuti biztos,hogy neked is van valami a testeden ,amit lehetne cikizni,szóval állj le és szállj le a magas lóról.

01:10 voltam

2010. ápr. 5. 01:18
 15/85 A kérdező kommentje:
Ki mondta,hogy nem bírom a kritikát? :) Ha nem bírnám,nem tettem volna fel a kérdést,több negatív véleményt gondoltam. :D Aztán olyan mindegy,valakinek ez valakinek az jön be. :) Gondolom te hibátlan vagy.De még mindig inkább kövér maradok,minthogy vékony ám de ronda arc. :)
2010. ápr. 5. 01:47
 16/85 anonim ***** válasza:
60%

A kövérségről az emberek 95%-a saját maga tehet.

Mamám pl nem tehet róla. Csípőficammal született, 30 éves koráig nagyon vékony volt, majd meghízott. Csomó gond kezdődött itt nála, a bokája szegénynek olyan, mint egy elefánté, annyira vizes. Sajnos ő nem is tud lefogyni már, mivel járókerettel tud csak járni és 68 éves.Szeretem és tisztelem is.

De az a többi 95%, aki zabál, zabál, zabál és csak zabál egész nap, nem mozog semmit, aztán hibáztatja a genetikát, hogy miért ilyen kövér. Aztán arra jut, hogy lassú az anyagcsere, meg amúgy is vastag a csontozata. Lóf@szt! Ő tehet mindenről. Lehet, hogy az átlagnál kicsit rosszabb a genetikája, de minden ember egyformán működik, a jó étrendre és edzésre reagálnod kell.Ha nem, akkor UFO vagy. Természetesen a média soha nem ezt hangsúlyozza, mindig a csodafogyókúrákat, csodaszereket reklámozzák, mivel ebben óriási pénzek vannak, a gyógyszeriparnak meg a sok túlsúlyosból, mivel meg kell venniük majd a koleszterin gyógyszereket, vérnyomáscsökkentőket stb-ket.

[link] Ez egy bodybuilderes honlap, de átlag embereknek szól ez a program. Nyilván neked a fogyókúra rész kell. Próbáld ki, 3hónap múlva már óriási változáson fogsz keresztül menni. Nővérem ebből mintázott programot csinál étrenddel, dagi volt mindig, most viszont lefogyott 12 kilót, 54 kiló lett, és komolyan nagyon jól néz ki.

Bocs az őszinteségért.

2010. ápr. 5. 01:49
 17/85 anonim ***** válasza:
50%
Ja és én elhajtanék egy kövér nőt. Aki kövér, nem ad magára. Aki nem ad magára az nekem meg nem jön be, mivel nem hozza ki magából a maximumot, mert lusta. Ennyi. előző voltam
2010. ápr. 5. 01:50
 18/85 A kérdező kommentje:
Csak tudod,mikor az ember nem zabáló ember és 1 hónap alatt hízik ennyit,miközben nyár volt,mozgás megvolt.Be a kórházba,vizsgálatok,orvostól orvosra járás stb.Lehet hogy a 95%-a zabál,de hidd el,nem mindenki.Oké,jó kifogásnak tűnik,de nekem mindegy ki mit hisz el vagy sem.Egy egyszerű kérdés volt,nem a genetika,betegség és hajlamról volt szó.Az ember csontozata pedig általában mindenkinek ugyanannyi,max vastagabb + - 1 kiló,vagyis szinte semmi,erre nem foghatja senki se.Egészségügyis suliba járok,így hát tisztában vagyok a dolgokkal,mielött kioktatnál. :P
2010. ápr. 5. 01:56
 19/85 A kérdező kommentje:
Azt hozzá teszem,hogy a kövér is ad magára. ha már a teste nem olyan amilyen szerintem jobban figyel minden másra,ami hozzá tartozik. :) Soha az életben nem voltam ápolatlan vagy bármi más,ez a hibám,megtanultam vele élni,de fel akarok vele hagyni,mint már írtam kicsit régebben és nem azért mert a mások véleménye(persze hülyeség aki azt mondja,hogy ez nincs benne),de leginkább azért,mert akkor én jobban érezném magam.Így se zavarnak a megjegyzések,kritikák,mivel kritizálni egyszerűbb mint magunkban keresni a hibát. :)
2010. ápr. 5. 01:59
 20/85 anonim ***** válasza:
93%
egyébként aranyosnak tűnsz
2010. ápr. 5. 02:21
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!