Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Őszintén. Randiznátok egy túlsúllyos lánnyal?
Pl én..Nem vagyok vékony,nagyon nem,de tényleg annyira sokat számít a külső?
(Lehet jönni a 'fogyj le' és hasonlókkal,de ez nem egyszerű,szeretnék változni,mostmár ráállok a témára,tényleg.Viszont kíváncsi vagyok. :) )
18/L
01:13nak
Ne legyél bunkó,mert,ha itt lennél velem szembe,azt nem köszönnéd meg,az tuti.
De dagikámozz,mert tuti biztos,hogy neked is van valami a testeden ,amit lehetne cikizni,szóval állj le és szállj le a magas lóról.
01:10 voltam
A kövérségről az emberek 95%-a saját maga tehet.
Mamám pl nem tehet róla. Csípőficammal született, 30 éves koráig nagyon vékony volt, majd meghízott. Csomó gond kezdődött itt nála, a bokája szegénynek olyan, mint egy elefánté, annyira vizes. Sajnos ő nem is tud lefogyni már, mivel járókerettel tud csak járni és 68 éves.Szeretem és tisztelem is.
De az a többi 95%, aki zabál, zabál, zabál és csak zabál egész nap, nem mozog semmit, aztán hibáztatja a genetikát, hogy miért ilyen kövér. Aztán arra jut, hogy lassú az anyagcsere, meg amúgy is vastag a csontozata. Lóf@szt! Ő tehet mindenről. Lehet, hogy az átlagnál kicsit rosszabb a genetikája, de minden ember egyformán működik, a jó étrendre és edzésre reagálnod kell.Ha nem, akkor UFO vagy. Természetesen a média soha nem ezt hangsúlyozza, mindig a csodafogyókúrákat, csodaszereket reklámozzák, mivel ebben óriási pénzek vannak, a gyógyszeriparnak meg a sok túlsúlyosból, mivel meg kell venniük majd a koleszterin gyógyszereket, vérnyomáscsökkentőket stb-ket.
[link] Ez egy bodybuilderes honlap, de átlag embereknek szól ez a program. Nyilván neked a fogyókúra rész kell. Próbáld ki, 3hónap múlva már óriási változáson fogsz keresztül menni. Nővérem ebből mintázott programot csinál étrenddel, dagi volt mindig, most viszont lefogyott 12 kilót, 54 kiló lett, és komolyan nagyon jól néz ki.
Bocs az őszinteségért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!