Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit éreznétek, ha az ismerkedésetek elején ilyen üzenetet kapnátok egy nőtől?
Egy fitnessmodell pasasról van szó. Azért írtam neki ezt az üzit, mert elkérte a számom, pár napig írogatott, majd eltűnt.Kb az eltűnésének 4. napján írhattam. Olvasta, de nem reagált. Majd utána egy hét múlva előkerült valami hülye kifogással, hogy nem volt kedve senkihez és semmihez...de tök 8.
A következőt írtam:
"Szia. Nem is értem, hogy mit gondoltam, hogy majd 130 nő közül pont én leszek a kiválasztott, az átlagos, telt. Még mindig naiv vagyok. Sajnálom, hogy ilyen komolyan vettem ezt a dolgot kettőnk közt, most elég idiótán is érzem magam emiatt. Nem kellett volna, sajnálom."
de köszönjük emese :D
áruld már el lécci, neked mennyi volt a leghosszabb kapcsolatod? az írásaid alapján max 6 nap :D mert egy értelmes nő úgy kivág kb azután, mint macskát..... :D
Nem olvastam vegig a kommenteket.
De a pasinal sztem meg van par jelentkezo. Azokkal foglalkozott a csevegesmentes idoben... ;) Persze nem torvenyszeru de altalaban ez szokott lenni a tortenet. Es ha erdekelned valaszolt volna rogton es nem egy 7utan. Felejtos a fiatalember!
Huhh, van itt "csemege" bőven, amikre lehet reagálni:
1. A többiek már leírták, hogy a fenti üzenettel csak magad járattad le. Ahogy a mondás tartja, ne fuss olyan szekér után, ami nem vesz fel. De te szaladtál utána, hogy a kocsisnak megmondd a frankót, aki egyébként magasan sz*rik a fejedre.
2. Ami viszont nálam kihúzza a gyufát, az "átlag tróger magyar pali" illetve "És még rajta kívül a magyar pasik 90%-a ilyen tróger link hazug sz@r alak" általánosítás. Ha a magyar szót kicserélnénk benne négerre/cigányra/zsidóra, akkor már régen törölték volna gyűlölködés miatt a hozzászólásaid.
Szerintem az nem meglepő, hogy itt a GYK-n a férfiak zömében az "átlag magyar pali" kategóriába tartoznak, és neked sikerült őket tróger link sz@r alaknak nevezni, miközben a kérdésedben tőlük vársz választ.
3. Ha az ember azzal szembesül, hogy mindenki (ez esetben "csak" a magyar srácok 90%-a) hülye, csak ő a helikopter, akkor eljött az a pillanat, hogy magába nézzen és elgondolkodjon, hogy a hiba vajon nem az ő készülékében van-e...
Konkrétan arra célzok, hogy te a tróger, link paliknál (ún. "rosszfiúk") próbálkozol be, de aztán meglepődsz, hogy tényleg egy tróger, link pali a kiszemelt.
4. A mentálisan instabil lányoknak a párkapcsolataik olyanok, mint a kisiskolás fiúknak a pisilője: azt hiszik minél hosszabbak, annál menőbbek.
Attól, hogy valaki szeret a langyos fosban (= rossz kapcsolat) üldögélni, mert az legalább biztos, még nem biztos, hogy bármilyen téren is jobb attól, mint aki rögtön továbbáll, ha úgy érzi, hogy a kapcsolat nem olyan lesz, mint ahogy azt ő elképzelte...
Szóval, ez az "áruld már el lécci, neked mennyi volt a leghosszabb kapcsolatod?" (mert neked már 6 éves is volt) beszólásod az egyik válaszolónak iszonyat röhejes és szánalmas. Nem is tudom, hogy milyen érzelmi/szellemi érettségi szinten áll az, aki szerint egy kapcsolat sikerének, intenzitásának, harmóniájának stb. mértékegysége a perc...
27F
Hmmm...ha volt egy állítólag 4 éves és egy állítólag 6 éves kapcsolatod,az annyit tesz,hogy nem vagy már mai liba!
Ha pedig nem vagy mai liba, érdemes lenne kicsit a behisztizős,kihaénnem hozzáállásból visszavenni és változtatni!
Nem véletlenül menekülnek előled sikítva a pasik!
Kösz a le pontot ast, visszaadtam!
Off: no more magyar dog!;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!