Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ti mit éreznétek, ha az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit éreznétek, ha az ismerkedésetek elején ilyen üzenetet kapnátok egy nőtől?

Figyelt kérdés

Egy fitnessmodell pasasról van szó. Azért írtam neki ezt az üzit, mert elkérte a számom, pár napig írogatott, majd eltűnt.Kb az eltűnésének 4. napján írhattam. Olvasta, de nem reagált. Majd utána egy hét múlva előkerült valami hülye kifogással, hogy nem volt kedve senkihez és semmihez...de tök 8.

A következőt írtam:

"Szia. Nem is értem, hogy mit gondoltam, hogy majd 130 nő közül pont én leszek a kiválasztott, az átlagos, telt. Még mindig naiv vagyok. Sajnálom, hogy ilyen komolyan vettem ezt a dolgot kettőnk közt, most elég idiótán is érzem magam emiatt. Nem kellett volna, sajnálom."

2016. jan. 1. 19:00
 11/91 anonim ***** válasza:
60%
Hála a jó istennek, hogy megkímélek magukat tőled.
2016. jan. 1. 19:10
 12/91 anonim ***** válasza:
100%

És akkor mért nem ezt írod neki?

Az biztos hatásosabb, hogy sajnálkozol, meg magadat becsmérled az üzenetben... :D

2016. jan. 1. 19:12
 13/91 A kérdező kommentje:
Fáj az igazság ? A torz tükör a magyar pasiknak?! :D
2016. jan. 1. 19:12
 14/91 A kérdező kommentje:
Már megírtam neki ezt, de mit foglalkozzon vele?, amikor a rajongói oldalán 13ezer hulye p@csa ajnározza nap, mint nap.Az ilyen palikat csak az egojuk érdekli, más és másik nem, mert szerelmesek önmagukba.
2016. jan. 1. 19:14
 15/91 anonim ***** válasza:
90%

Kedves kérdező, most már tudod mit érez a "normális férfiak" nagyrsze, amikor az átlagos, vagy kicsit előnyösebb nőhöz próbál közeledni. Ez sajnos ilyen.

Amúgy tényleg magad járattad le az üzenettel.

Van hogy nem tudunk tényleg csak téged helyezni az életünk középpontjába.

Úgy tűnik neked ezt nem sikerült megértened.

A csávó helyében azt gondolnám. Érted már nem is kár.

23/F

2016. jan. 1. 19:15
 16/91 anonim ***** válasza:
19%
Pont ezért kell őket szarrá oltani. Egy ilyen üzenettel csak növeled az egóját, nem gyanús? :D
2016. jan. 1. 19:16
 17/91 anonim ***** válasza:
78%

Lehet, azért ilyenek a pasik,mert rögtön rájuk akaszkodsz és érzik rajtad,hogy bilincsként kattan a kicsi lelked egyetlen jó szó után...

Ettől én is menekülnék!

18/91 anonim ***** válasza:
84%
Te is szerelmes vagy bele, megertheted hogy miert szerelmes o i sajat magaba :) Mi ezzel a gond?
 19/91 A kérdező kommentje:

Itt akkor úgy tűnik a többség nem ismeri a nőket és hülye a csajozáshoz!

A NORMÁLIS NŐK IGÉNYLIK A TÖRŐDÉST, FIGYELMET ÉS NEM PÁLYA NEKIK (PLÁNE A KAPCSOLAT ELEJÉN) A SZÓ NÉLKÜLI ELTŰNÉS! NEMCSAK NEKEM, MÁS NŐKNEK SEM!

2016. jan. 1. 19:20
 20/91 anonim ***** válasza:
75%

Az eszedbe sem jutott, hogy esetleg közbejött neki valami, de annyira nem vagytok még jóban, hogy ezt az orrodra kösse? Még csak ismerkedtek, semmi kötelezettsége nincs feléd. 1 hét meg nem a világ vége. Főleg így decemberben elég elfoglalt az ember, de akármi lehetett.

Ha valakire meg akarsz sértődni, előbb győződj meg róla, hogy igazad van-e. És ha igen, akkor sincs semmi értelme ilyen érzelmi zsarolós, áldozatot eljátszós szövegeket nyomatni. Egyszerűen megkérdezhetted volna hogy miért tűnt el, és hogy ez neked rosszul esett. De úgy látszik te ahhoz még nem vagy elég felnőtt.

2016. jan. 1. 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!