Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit éreznétek, ha az ismerkedésetek elején ilyen
üzenetet kapnátok egy nőtől?
Figyelt kérdés
Egy fitnessmodell pasasról van szó. Azért írtam neki ezt az üzit, mert elkérte a számom, pár napig írogatott, majd eltűnt.Kb az eltűnésének 4. napján írhattam. Olvasta, de nem reagált. Majd utána egy hét múlva előkerült valami hülye kifogással, hogy nem volt kedve senkihez és semmihez...de tök 8.
A következőt írtam:
"Szia. Nem is értem, hogy mit gondoltam, hogy majd 130 nő közül pont én leszek a kiválasztott, az átlagos, telt. Még mindig naiv vagyok. Sajnálom, hogy ilyen komolyan vettem ezt a dolgot kettőnk közt, most elég idiótán is érzem magam emiatt. Nem kellett volna, sajnálom."
Nem nyert!!!na keresd meg a pszichológusod számát, bébike! :-)
2016. jan. 1. 19:26
32/91 A kérdező kommentje:
Oh, nem hajtottam el, csak végülis leidiótahazug se..gfejeztem miután megint megcsinálta ugyanazt...miután megbeszéltük, hogy én ezt baromira nem csípem! :D
2016. jan. 1. 19:27
33/91 anonim válasza:
Nőként mondom, hogy ezzel tényleg magadat égetted. Ahelyett, hogy elküldted volna, mint mondtad (bár az sem lett volna jogos), helyette közölted vele, hogy amugyis rossz választás lettél volna, jobban tette, hogy lelépett.
Amugy ez még nem kapcsolat eleje volt, hanem csak az ismerkedés eleje.
2016. jan. 1. 19:28
34/91 anonim válasza:
Megalázkodtál a pasinak, így van. Nem szabad egy ember előtt sem becsmérelni magadat, csökkenteni az értékeidet, akár fizikai akár lelki téren értjük. Mivel gyanítom nincs rászorulva egyetlen nőre sem, kedvére válogathat, így nem fog tudni elköteleződni vagy csak nagyon nehezen, hiába kelthetták már fel jó páran a figyelmét a szexen kívül a nők. Meg kell járnia a saját útját, amiből majd tanul.
2016. jan. 1. 19:31
35/91 A kérdező kommentje:
Sztm jogosan lett végül elküldve a fenébe, mert tapasztalatom szerint, aki valóban komoly barátnőt szeretne, az nem tűnik el egy hétre. És tegnap megtudtam, hogy már kb csomó más nővel ugyanezt játszotta.
36/91 anonim válasza:
De csak,hogy megvigasztaljalak, én is küldtem ilyen baromságokat olyan pasiknak,akik sza..rtak a fejemre...kb.úgy 22 éves koromig...
Aztán valahogy benőtt a fejem lágya és rájöttem,hogy milyen gáz már ez!
Ha valaki nem méltat arra,hogy keressen,hát ne keressen! Nem sértődök meg,nem vqgyok társfüggő!
37/91 anonim válasza:
Ja, jogosan lett elküldve, aha... Úgy imádom, amikor lekoptat titeket egy tetszőleges falkavezér típusú egyed, aztán minden környezetetekben lévő élőlényt manipuláltok, hogy valójában ti küldtétek el őt a sunyiba. :D
2016. jan. 1. 19:34
38/91 anonim válasza:
Az az igazság, hogy a leírtak alapján én nem igazán látom a férfit ebben a sztoriban. Írogattatok kicsit és ennyi. Persze egy randi után se szép eltűnni, meg így se, de itt még találkozóról se volt szó. Valahol ez még tolerálható, bár valóban nem szép. Az üzeneted pedig... nagyon megaláztad magad. És okos vagy, pontosan érzed, tudod ezt Te is, nemhiába kezdtél egy anonim oldalon vad támadásba idegen emberek felé. Véded magad, hogy ne inogjon az önbecsülésed. Sajnos fog inogni, ha nem jó alapokon áll. És férfiakra, meg egyáltalán más emberek véleményére, tetszésére, nem tetszésére alapozni a saját magadról alkotott képet, nem stabil állapot. Ez a férfi érzelmileg nem túl intelligens, mert addig írt, míg neki jól esett, aztán megunta és ezt nem jelezte. Korrektebb lett volna megírni, hogy "most pár napig nem tudok Rád figyelni", vagy "ne haragudj, de nem szeretnék tovább ismerkedni" de nem tette. Használt, megunt, eltűnt. De ilyen ez a világ. Ha nem tetszik, Te élj másként, légy bátor, vállald fel a véleményed és ne használj ki másokat. De ne alázd így meg magad, mert az nem mozdít előre. Sem Téged, sem a világot.
2016. jan. 1. 19:37
39/91 A kérdező kommentje:
Hát pedig az első eltűnése után beszéltünk még és ott szabadkozott, h jobban fog erre figyelni akkor,,,de persze ugyanazt csinálta megint és a második után már keményen odaszóltam. Várható volt, hogy utána már nem fog jelentkezni, hogy így becsmérelni fogom.
2016. jan. 1. 19:38
40/91 anonim válasza:
Az eredeti kerdesre valaszolva: orulnek hogy csak par uzenetnyi idot pazaroltam erre a nore.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!