Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ti mit éreznétek, ha az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit éreznétek, ha az ismerkedésetek elején ilyen üzenetet kapnátok egy nőtől?

Figyelt kérdés

Egy fitnessmodell pasasról van szó. Azért írtam neki ezt az üzit, mert elkérte a számom, pár napig írogatott, majd eltűnt.Kb az eltűnésének 4. napján írhattam. Olvasta, de nem reagált. Majd utána egy hét múlva előkerült valami hülye kifogással, hogy nem volt kedve senkihez és semmihez...de tök 8.

A következőt írtam:

"Szia. Nem is értem, hogy mit gondoltam, hogy majd 130 nő közül pont én leszek a kiválasztott, az átlagos, telt. Még mindig naiv vagyok. Sajnálom, hogy ilyen komolyan vettem ezt a dolgot kettőnk közt, most elég idiótán is érzem magam emiatt. Nem kellett volna, sajnálom."

2016. jan. 1. 19:00
 51/91 A kérdező kommentje:
38. Én konkrétan rákérdeztem arra is, hogy szeretne-e még ismerkedni. Ha már nem érdeklem vagy más nő , nyugodtan megmondhatja és akkor törlöm a telefonomból. Azt a választ kaptam, hogy nincs ilyenről szó. Most ha valaki nem bír őszinte lenni, mit tegyek vele.
2016. jan. 1. 19:52
 52/91 anonim ***** válasza:

Én is jártam így, vannak ilyen emberkék, ne szívd mellre. Az üzenet nem volt okos dolog, az biztos, tényleg furán hangzott. Egyszerűen ml e kell tojni az ilyeneket, majd megfingatja őket a sors (vagy pár megtermett figura: D).

Abban viszont egyetértünk, hogy a magyar pasik közt elképesztően sok selejt van!

2016. jan. 1. 19:53
 53/91 A kérdező kommentje:
49, igen azt mondta, h nem a szex az elsődleges célja, feleséget keres. de egy 28 éves pasitól ez nehezen hihető és az sem hihető, hogy egy fitnessmodell 26-28 éves kora között nem szexelt nővel, mert állította, hogy nővel semmilyen kapcsolata nem volt két éve!
2016. jan. 1. 19:54
 54/91 A kérdező kommentje:
49. azért írtam ezt neki, mert úgy gondoltam, hogy más nőket is pörgethet. nem bíztam benne. nem hittem el, hogy csak én vagyok, mint opció. de mondom, állítása szerint 2 éve nem volt semmilyen kapcsolata nővel, mert nehéz normálisat találni.....kamu
2016. jan. 1. 19:56
 55/91 anonim ***** válasza:
91%
Fittness modell,mint férj... állandóan kell majd hessegetned a jelentkezőket mellőle, az egész tök értelmetlen, akármilyen topmodell lehetnél, kemény életed lenne egy ilyen mellett. Mi értelme egy ilyen kapcsolatnak?
2016. jan. 1. 20:00
 56/91 anonim ***** válasza:

Húúú kedves kérdező. Te benned aztán van tűz és spiritusz. :) Te igazi nőből lehetsz. :)

23/F

2016. jan. 1. 20:08
 57/91 anonim ***** válasza:
75%

szánalmas vagy. már ezt kiírtad egyszer..

már akkor sem bírtad feldolgozni, hogy eltűnt..

nem értem, nő létedre így nyomulsz? égő.

annyi önbecsülésed nincs, hogy leszard, ha már leszart?

szerintem ezt már ne fokozd, és ne mentegesd itt magad..

elhordod itt mindenki előtt,amikor nemrég még nyomultál rá?

álszent..

2016. jan. 1. 20:19
 58/91 A kérdező kommentje:
a kapcsolatot nem én kezdeményeztem és ha gázul viselkedett, miért ne hordhatnám le mindenki előtt?! mert?
2016. jan. 1. 20:27
 59/91 anonim ***** válasza:
86%
De még mindig nem vetted észre, hogy nem őt égeted, hanem magadat? :D
2016. jan. 1. 20:30
 60/91 anonim ***** válasza:

nem viselkedett sehogy. nem akart veled dumálni, csak beteges vagy és nem fogod fel.

miért nem vagy képes belátni, hogy ez nem egy kapcsolat volt??? még csak ismerkedés sem..

te viselkedsz gázul.

2016. jan. 1. 20:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!