Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ti mit éreznétek, ha az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit éreznétek, ha az ismerkedésetek elején ilyen üzenetet kapnátok egy nőtől?

Figyelt kérdés

Egy fitnessmodell pasasról van szó. Azért írtam neki ezt az üzit, mert elkérte a számom, pár napig írogatott, majd eltűnt.Kb az eltűnésének 4. napján írhattam. Olvasta, de nem reagált. Majd utána egy hét múlva előkerült valami hülye kifogással, hogy nem volt kedve senkihez és semmihez...de tök 8.

A következőt írtam:

"Szia. Nem is értem, hogy mit gondoltam, hogy majd 130 nő közül pont én leszek a kiválasztott, az átlagos, telt. Még mindig naiv vagyok. Sajnálom, hogy ilyen komolyan vettem ezt a dolgot kettőnk közt, most elég idiótán is érzem magam emiatt. Nem kellett volna, sajnálom."

2016. jan. 1. 19:00
 71/91 A kérdező kommentje:
Ítéleteket, előítéleteket lehet kb gyártani, ahogy én is megtettem, de megismerni itt és így valakit, meg cseteléssel, sorry de úgy gondolom, hogy basz@ttul nem lehet.
2016. jan. 1. 20:49
 72/91 anonim ***** válasza:
De bírom ezen az oldalon, amikor orvoshoz küldik az embert... ilyenkor jól megkapja ám a magáét tényleg. Egy csomó kérdésnél megy ez a színvonal, hogy a kérdező a hülye.. még ha reálisak is a válaszok, ez akkor is gáz.
2016. jan. 1. 20:50
 73/91 anonim ***** válasza:
91%
Nem azért oltjuk a kérdezőt, hanem mert meg van róla győződve, hogy ő ezzel az üzenettel és az itteni megnyilvánulásaival a pasit égeti, holott csak saját magát járatja így le...
2016. jan. 1. 20:52
 74/91 A kérdező kommentje:

A pasit nem kell leégetni. Nem véletlenül nincs nője 2 éve!

Én meg nem érzem úgy, hogy leégetném magam, nekem ez a természetes reakcióm és mindennapi viselkedésem. Ki ilyen, ki olyan.

2016. jan. 1. 20:53
 75/91 anonim ***** válasza:
92%

"nekem ez a természetes reakcióm "

Es voltal mar pszichologusnal ezzel?

2016. jan. 1. 20:57
 76/91 anonim ***** válasza:
94%
Tényleg nem kellett volna ezt írnod, eléggé megaláztad magad vele.
2016. jan. 1. 20:59
 77/91 A kérdező kommentje:
64. ez így rendben is van. csak ha rákérdezel, hogy mi a a helyez, legyen inkább őszinte, mint az eltűnés vagy a kamuszöveg
2016. jan. 1. 21:00
 78/91 anonim ***** válasza:
Miért neked van valakid? Ha ez a mindennapos viselkedésed, akkor nem csoda ha nincs.
2016. jan. 1. 21:16
 79/91 A kérdező kommentje:
most lett vége egy 4 éves kapcsolatomnak, két hónapja. Meglepő, mi?
2016. jan. 1. 21:25
 80/91 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem ezen senki nem lepodik meg itt :D
2016. jan. 1. 21:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!