Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ti mit éreznétek, ha az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit éreznétek, ha az ismerkedésetek elején ilyen üzenetet kapnátok egy nőtől?

Figyelt kérdés

Egy fitnessmodell pasasról van szó. Azért írtam neki ezt az üzit, mert elkérte a számom, pár napig írogatott, majd eltűnt.Kb az eltűnésének 4. napján írhattam. Olvasta, de nem reagált. Majd utána egy hét múlva előkerült valami hülye kifogással, hogy nem volt kedve senkihez és semmihez...de tök 8.

A következőt írtam:

"Szia. Nem is értem, hogy mit gondoltam, hogy majd 130 nő közül pont én leszek a kiválasztott, az átlagos, telt. Még mindig naiv vagyok. Sajnálom, hogy ilyen komolyan vettem ezt a dolgot kettőnk közt, most elég idiótán is érzem magam emiatt. Nem kellett volna, sajnálom."

2016. jan. 1. 19:00
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 91/91 anonim ***** válasza:
Nagyon hazavághatta az egód ezzel a húzásával pedig egy normális ember már rég túltette volna magát rajta de te itt vitatkozol a kommentelők 100%-val mert mindenki egyetért abban amit a másik ír. El kellene gondolkodnod azon, hogy lehet ,h az összes többinek van igaza és nem neked. Amúgy meg már teljesen mindegy a sráccal úgyse lesz semmi szóval max még itt mondogathatod nekünk, hogy neked van igazad(nem fogja elhinni senki) de előbb utóbb túl kell tenned magad rajta és tovább élni az életed és találni valaki hozzád illőt!
2016. jan. 2. 14:24
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!