Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ti mit éreznétek, ha az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit éreznétek, ha az ismerkedésetek elején ilyen üzenetet kapnátok egy nőtől?

Figyelt kérdés

Egy fitnessmodell pasasról van szó. Azért írtam neki ezt az üzit, mert elkérte a számom, pár napig írogatott, majd eltűnt.Kb az eltűnésének 4. napján írhattam. Olvasta, de nem reagált. Majd utána egy hét múlva előkerült valami hülye kifogással, hogy nem volt kedve senkihez és semmihez...de tök 8.

A következőt írtam:

"Szia. Nem is értem, hogy mit gondoltam, hogy majd 130 nő közül pont én leszek a kiválasztott, az átlagos, telt. Még mindig naiv vagyok. Sajnálom, hogy ilyen komolyan vettem ezt a dolgot kettőnk közt, most elég idiótán is érzem magam emiatt. Nem kellett volna, sajnálom."

2016. jan. 1. 19:00
 41/91 A kérdező kommentje:
Én nem értem, ha egyes pasik többször megcsinálják ugyanazt és üres ígéreteket tesznek, mit várnak? Hogy majd a csaj őket a keblükre öleli?
2016. jan. 1. 19:41
 42/91 anonim ***** válasza:
Légy oly kedves és idézd már nekem, hogy hol becsmérelted őt és küldted el a fenébe! Én annyit látok, hogy magadat becsmérelted és meghunyászkodtál...
2016. jan. 1. 19:41
 43/91 anonim ***** válasza:
Ezért kéne értelmes férfiakkal ismerkedni kérdező, nem egy egókirállyal.
2016. jan. 1. 19:43
 44/91 anonim ***** válasza:

"üres ígéreteket tesznek, mit várnak?"

Egyszeruen nem te voltal neki a fontos, azokkal foglalkozott aikik / amik fontosak neki.

Erre te bebizonyitottad hogy teged nem lehet felvarrol venni, teljesen bolond vagy.

2016. jan. 1. 19:45
 45/91 A kérdező kommentje:

Nos ezt írtam:

"Ne haragudj, Te akarsz komoly kapcsolatot, feleséget ezzel a link hozzáállással?! Ez valami vicc lehet. Te is ugyanolyan idióta se.ggfej vagy mint a többi és jó nő létemre nekem egy ilyen hü lye pasassal kéne foglalkoznom? Hát nem! Szia."

2016. jan. 1. 19:45
 46/91 anonim ***** válasza:
A kis pukkancs kifordult magából, mert nem jön be a terminátornak. :D Van ott gond nyak fölött elég szépen...
2016. jan. 1. 19:47
 47/91 A kérdező kommentje:
44. Ne haragudj, de ha nem akar tőlem semmit, minek kérte el a számomat, hogy ismerkedjünk???!!!
2016. jan. 1. 19:47
 48/91 A kérdező kommentje:

Eleve:

1. kifogás: nem volt kedvem az emberekhez

2. kifogás: december van, karácsonykor a legnagyobb a pörgés

Nemár, hogy a nap 24 órájából valakinek nincs 5 perce. Ez hülyítés

2016. jan. 1. 19:48
 49/91 anonim ***** válasza:
100%

Feleséget? WTF?

Most meg hirtelen jó nő lettél, aki nem ereszkedik le hozzá? Akkor a másik üzenetben mi volt ez az önbecsmérlő szarnővagyokperszehogyneménkellek?

2016. jan. 1. 19:49
 50/91 anonim ***** válasza:
92%

"minek kérte el a számomat, hogy ismerkedjünk??"

Hat ja a legtobben ezt teszik ha kivancsiak valakire. Elkerik a szamat hogy jobban megismerhessek. Es miutan jobban megismertek eldontik hogy akarnak-e tovabb ismerkedni vagy nem.

2016. jan. 1. 19:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!