Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit éreznétek, ha az ismerkedésetek elején ilyen üzenetet kapnátok egy nőtől?
Egy fitnessmodell pasasról van szó. Azért írtam neki ezt az üzit, mert elkérte a számom, pár napig írogatott, majd eltűnt.Kb az eltűnésének 4. napján írhattam. Olvasta, de nem reagált. Majd utána egy hét múlva előkerült valami hülye kifogással, hogy nem volt kedve senkihez és semmihez...de tök 8.
A következőt írtam:
"Szia. Nem is értem, hogy mit gondoltam, hogy majd 130 nő közül pont én leszek a kiválasztott, az átlagos, telt. Még mindig naiv vagyok. Sajnálom, hogy ilyen komolyan vettem ezt a dolgot kettőnk közt, most elég idiótán is érzem magam emiatt. Nem kellett volna, sajnálom."
"üres ígéreteket tesznek, mit várnak?"
Egyszeruen nem te voltal neki a fontos, azokkal foglalkozott aikik / amik fontosak neki.
Erre te bebizonyitottad hogy teged nem lehet felvarrol venni, teljesen bolond vagy.
Nos ezt írtam:
"Ne haragudj, Te akarsz komoly kapcsolatot, feleséget ezzel a link hozzáállással?! Ez valami vicc lehet. Te is ugyanolyan idióta se.ggfej vagy mint a többi és jó nő létemre nekem egy ilyen hü lye pasassal kéne foglalkoznom? Hát nem! Szia."
Eleve:
1. kifogás: nem volt kedvem az emberekhez
2. kifogás: december van, karácsonykor a legnagyobb a pörgés
Nemár, hogy a nap 24 órájából valakinek nincs 5 perce. Ez hülyítés
Feleséget? WTF?
Most meg hirtelen jó nő lettél, aki nem ereszkedik le hozzá? Akkor a másik üzenetben mi volt ez az önbecsmérlő szarnővagyokperszehogyneménkellek?
"minek kérte el a számomat, hogy ismerkedjünk??"
Hat ja a legtobben ezt teszik ha kivancsiak valakire. Elkerik a szamat hogy jobban megismerhessek. Es miutan jobban megismertek eldontik hogy akarnak-e tovabb ismerkedni vagy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!