Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ti mit éreznétek, ha az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit éreznétek, ha az ismerkedésetek elején ilyen üzenetet kapnátok egy nőtől?

Figyelt kérdés

Egy fitnessmodell pasasról van szó. Azért írtam neki ezt az üzit, mert elkérte a számom, pár napig írogatott, majd eltűnt.Kb az eltűnésének 4. napján írhattam. Olvasta, de nem reagált. Majd utána egy hét múlva előkerült valami hülye kifogással, hogy nem volt kedve senkihez és semmihez...de tök 8.

A következőt írtam:

"Szia. Nem is értem, hogy mit gondoltam, hogy majd 130 nő közül pont én leszek a kiválasztott, az átlagos, telt. Még mindig naiv vagyok. Sajnálom, hogy ilyen komolyan vettem ezt a dolgot kettőnk közt, most elég idiótán is érzem magam emiatt. Nem kellett volna, sajnálom."

2016. jan. 1. 19:00
 61/91 A kérdező kommentje:

nem érdekel, ki mit gondol rólam.

én így gondolom a dolgokat helyesnek és pont.

azt írtam, amit épp éreztem.

és rohadtul nem volt és nincs kedvem játszmázni és taktikázni sem.

2016. jan. 1. 20:32
 62/91 A kérdező kommentje:
60. ha nem akart, megkímélhetett volna attól, hogy elkéri a számom és napokig rabolja az időmet, mondjuk kapásból egy értelmes férfi ezt tudja mérlegelni. egy agyilag impotens és EQ hiányos fitnessmodell meg lehet, hogy nem
2016. jan. 1. 20:34
 63/91 anonim ***** válasza:

ez nem taktika, nem játszma, ezt úgy hívják: leszarás, nem akar tőled semmit.

ha nem érdekel, mit gondolunk, akkor töröltesd a kérdést, mert te tetted fel.

érdekes, akkor még érdekelt, mit gondolunk? vagy csak az érdekelt, aki megvéd? bár sok olyan nem volt..

2016. jan. 1. 20:35
 64/91 anonim ***** válasza:
92%

Pedig pont az ilyen mártírkodós szöveg a játszma.

Azért remélem a mennyasszonyi ruhádat még nem nézted ki, és a gyerekek nevét nem döntötted el mielőtt vége lett ennek a "kapcsolatnak". :D

Az hogy valaki feleséget keres és elkezd veled beszélgetni, NEM azt jelenti rögtön, hogy kapcsolatban van veled és téged akar. :D

2016. jan. 1. 20:36
 65/91 anonim ***** válasza:
91%

rabolta az időd?:D:D:D kapcsolatban sem állt veled, hogy rabolja.

fordulj orvoshoz, valószínű valami rejtett betegséged van :D

feltettél 1 kérdést,mi válaszoltunk, nem fogadtad el ezeket a válaszokat sem.

te semmit nem fogadsz el senkitől.

veled van gond.

2016. jan. 1. 20:37
 66/91 A kérdező kommentje:
Figyi nekem időrablás, ha egy pasi 5-6 napig írogat folyton folyvást, aztán hirtelen eltűnik egy hétre. Ha nem akar semmit, az kb 1 nap után kiderül és nem kell 5 napon keresztül éjjel-nappal írogatni.
2016. jan. 1. 20:41
 67/91 anonim ***** válasza:

és akik 1év után szakítanak, mert akkor jön rá a másik, hogy nem akarja?

te hülye vagy, és menthetetlen.

biztos nem véletlen koptatott le.

szerinted elég 6 nap ahhoz, hogy elvegyen?

rájött, hogy nem vagy megfelelő neki, keres mást. ennyi, lépj túl..

és itt már feltetted ezt a kérdést pár napja, de csak nem fogod fel, ugye?

2016. jan. 1. 20:44
 68/91 A kérdező kommentje:
Hát személyes randi nélkül, úgy, hogy basz@ki futólag találkoztunk, amikor elkérte a számomat, marhára meglehet ismerni valakit és marhára meglehet állapítani, hogy ki megfelelő, ki nem. Ugye most vicc, hogy viberezéssel valakit megismerhetünk? :D
2016. jan. 1. 20:47
 69/91 anonim ***** válasza:
67%

Jajj már szerinten felesleges igy leoltani a kérdezőt, hogy mennyire beégette magát. Ha valóban ekkora kan a pasi,akkor annyi nővel kommunikál, hogy kb már nem is emlékszik erre az üzenetre. Kb semmi jelentősége.

Kérdező te meg szerintem nyugodj le, aztán feleljtsd el, majd keress egy hozzád illőbb faszit.

2016. jan. 1. 20:48
 70/91 anonim ***** válasza:
Te biztos hogy nem csak kepzelted ezt az egeszet? :D
2016. jan. 1. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!