Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ti mit éreznétek, ha az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit éreznétek, ha az ismerkedésetek elején ilyen üzenetet kapnátok egy nőtől?

Figyelt kérdés

Egy fitnessmodell pasasról van szó. Azért írtam neki ezt az üzit, mert elkérte a számom, pár napig írogatott, majd eltűnt.Kb az eltűnésének 4. napján írhattam. Olvasta, de nem reagált. Majd utána egy hét múlva előkerült valami hülye kifogással, hogy nem volt kedve senkihez és semmihez...de tök 8.

A következőt írtam:

"Szia. Nem is értem, hogy mit gondoltam, hogy majd 130 nő közül pont én leszek a kiválasztott, az átlagos, telt. Még mindig naiv vagyok. Sajnálom, hogy ilyen komolyan vettem ezt a dolgot kettőnk közt, most elég idiótán is érzem magam emiatt. Nem kellett volna, sajnálom."

2016. jan. 1. 19:00
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ❯❯
 1/91 anonim ***** válasza:
97%
Jól bealáztad magad, ügyes vagy! :D
2016. jan. 1. 19:02
 2/91 A kérdező kommentje:
Én nem aláztam be, ezt a kapcsolatot, nem én kezdeményeztem, Ő akart velem ismerkedni. De már az elején is úgy gondoltam, hogy ezeknek az embereknek rengeteg opciója lehet. Nem bíztam benne
2016. jan. 1. 19:04
 3/91 anonim ***** válasza:
96%
Őszintén? Hogy érzelmileg instabil, valaki 2 jó szüt szól felé és már akaszkodik rá, aztán magába borul, hogy nem foglalkoznak vele. Taszító dolog ez, nagyon.
2016. jan. 1. 19:04
 4/91 anonim ***** válasza:
90%

Jézus! Komolyan ezt írtad?? :-D

Most biztos örül a pasi,mert ilyen hamar kiderült,hogy egy hisztérikával akart kezdeni!

2016. jan. 1. 19:05
 5/91 anonim ***** válasza:
96%
Sajnáltató szöveg. Szánalmas.
2016. jan. 1. 19:05
 6/91 A kérdező kommentje:
Taszító, nem taszító, ha valaki nekem a komoly kapcsolat kereséséről papol, az ne tűnjön el egy hétre semmilyen ürüggyel. Sztem ez nem normális dolog, vagy ha nincs kedve senkihez, ne akarjon ismerkedni, ilyen egyszerű!
2016. jan. 1. 19:06
 7/91 anonim ***** válasza:
96%
De bealáztad. Semmi önbecsülés nem szorult beléd?
2016. jan. 1. 19:07
 8/91 anonim ***** válasza:
93%

Jah,mert a bugyidnál kellene ülnie???

Ez embereknek néha akadnak húzós időszakaik! Higgadj le és várd tovább a herceged,aki csak veled foglalkozik...

2016. jan. 1. 19:09
 9/91 anonim ***** válasza:
71%
Ezt nem szabad magadra venni, vannak ilyenek. Tanulj a hibádból, ne foglalkozz ilyen pasasokkal, legyen tartásod, akkor is ha komolyan tetszik.26N
 10/91 A kérdező kommentje:
Én nem így látom. Csak megint egy tróger, eltűnős, ígérgetős nulla pasit látok, aki kb azt gondolja magáról, h mindenkit megkaphat és ezért bárkivel bármit megtehet! Sajnálom, de így látom.... És még rajta kívül a magyar pasik 90%-a ilyen tróger link hazug sz@r alak
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!