Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit éreznétek, ha az ismerkedésetek elején ilyen üzenetet kapnátok egy nőtől?
Egy fitnessmodell pasasról van szó. Azért írtam neki ezt az üzit, mert elkérte a számom, pár napig írogatott, majd eltűnt.Kb az eltűnésének 4. napján írhattam. Olvasta, de nem reagált. Majd utána egy hét múlva előkerült valami hülye kifogással, hogy nem volt kedve senkihez és semmihez...de tök 8.
A következőt írtam:
"Szia. Nem is értem, hogy mit gondoltam, hogy majd 130 nő közül pont én leszek a kiválasztott, az átlagos, telt. Még mindig naiv vagyok. Sajnálom, hogy ilyen komolyan vettem ezt a dolgot kettőnk közt, most elég idiótán is érzem magam emiatt. Nem kellett volna, sajnálom."
Jézus! Komolyan ezt írtad?? :-D
Most biztos örül a pasi,mert ilyen hamar kiderült,hogy egy hisztérikával akart kezdeni!
Jah,mert a bugyidnál kellene ülnie???
Ez embereknek néha akadnak húzós időszakaik! Higgadj le és várd tovább a herceged,aki csak veled foglalkozik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!