Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy randin mennyire számít az őszinteség? Van értelem a netes társkeresésnek?
Eddig mindig ismerősökön keresztül jöttem össze csajokkal, a netes társkeresőt idáig még nem használtam.Egy ismeretlen csajszival találkoznék, csak az a gáz hogy 2-3 hónapja elvesztettem a munkám.Igaz keresek másikat, csak nem olyan könnyű azért.Igazából hazudni nem szeretnék, mert ugy is kiderül.viszont ha nem kérdezne rá akkor nem mondanám, ha nem muszáj, egyfajta szelektív őszinteség :) Mi a véleményetek?
Szóval a munkanélküliség nem jó pont.És mi a véleményetek a netes társkereséssel kapcsolatban?
Fussunk neki még egyszer:
"Nőhöz aki intelligens, értelmes,humoros de külsőleg egyáltalán nem mozgatja meg és a szerintem a válasz egyértelműen az, hogy nem!!!
37F"
Van fordított eset is mikor szép a csaj nagyon, de agya az nincsen tehát tök buta.Nekem az sem jó, nekem nem elvárás a diploma, mert nekem sincs, csak egy technikusi van meg egy nyelvvizsga.De az hogy a csajjal filmet nézel és nem érti miről szól, egyszóval nem áll össze a kép az már nálam gáz.Pont az olyan filmeket szeretem aminek van története, van benne csavar,szóval nem ilyen marvel szupehős filmek....
A megcsalásról: 31 éves vagyok, de soha büdös életben nem csináltam ilyet és nem is fogok.
De fordítva volt már olyan hogy egy jó nő le akart velem feküdni én nemet mondtam mert volt valakim.Erre mi volt a válasza: papucs vagyok meg pu..ap..cs amiért ezt a ziccert kihagytam.
Tisztázzunk valamit!!!!
Te keresed meg a Nőket a társkeresőn vagy Ők írnak Neked?
Szerintem nagyon nem mindegy..mert ha Te azt írod ki magadról, hogy fasza gyerek vagyok az ágyban és ezek a játékszabályaim és a Nők önként állnak sorban Nálad....akkor mindent visszavonok.
Viszont ha Te keresed meg Őket...akkor egészen más a helyzet!!!
37F
#32:
Volt akinek megfogott az adatlapja, annak írtam én, mert láttam benne potenciált.
De többségében, a legjobban sikerült és huzamosabb ideig tartó "kapcsolatok" esetében általában ők kerestek meg :-P
Kérdezőnek....
Hát pont erről beszélek, hogy a saját értékrendednek mi az ami jobban megfelel.Mi alapján közelítesz?
Először külsőségekből indítasz és úgy haladsz a tanult képességek felé vagy fordítva? Erről szól az élet!!!!
Nagyon sok Nő mondja, hogy a partnere első látásra nem jött be neki, de megszerette a belső tulajdonságai miatt..itt nem arról van szó, hogy egyik pillanatról a másikra megváltozott a véleménye, fogalmazzunk inkább úgy, hogy elfogadja azt. Aki így gondolkodik annak tök jó lehetőség egy internetes társkereső!!!
A Férfiak többségénél viszont sokkal többet számít a vizuális inger mint a Nők esetében, ha valami nem tetszik a szemednek akkor szexuálisan sem leszel aktív, vagyis az agyadnak bármennyire is szimpatikus Nőre egyáltalán nem fogsz gerjedni. Ez csakis kizárólag élőben derül ki...és bár a kapcsolat kezdődhet neten keresztül, de az első találkozás nagyon meghatározó lesz....mert sokkal nagyobb az elvárásod a másik felé,mintha spontán találkoztatok volna.
37F
"A Férfiak többségénél viszont sokkal többet számít a vizuális inger mint a Nők esetében, ha valami nem tetszik a szemednek akkor szexuálisan sem leszel aktív, vagyis az agyadnak bármennyire is szimpatikus Nőre egyáltalán nem fogsz gerjedni. "
Férfiként mondom, hogy ez egy baromság már megint a részedről :-P
Akármilyen elképzelhetetlen is néhány ösztönlény számára, de a férfi is tud belső tulajdonságokat értékelni és az alapján párt választani.
Egyébként csak kicsit kellene jöttödbe-menetedbe körülnézni: nagyon sok "csúnyácska", duci/dagi, szürke kisegér típusú csajnak van férfias, jó kiállású pasija. Ehhez elég egy forgalmas utcán végig sétálnod. A férfiak nagy része képes értékelni az intellektust, a törődést, ragaszkodást, a nőiesség mentális oldalát! A ciciken és fenekeken túl :-P
Nem azt mondtam, hogy szép....hanem azt, hogy tetszik a szememnek..ez nem ugyanazt jelenti!!! Lehet gebe, lehet kerekded az összhatásnak kell számomra vonzónak lennie és nem részleteknek!!!
És váltig állítom azt, hogy a férfiak döntő többsége nem tud igazán szexuálisan vonzódni intellektuális tulajdonságokhoz, de tisztelet a kivételeknek.
37F
Mindig csak az őszinteségnek van értelme. Mert lehet, hogy ideig-óráig elhiszik, a füllentésedet, a nagyotmondásodat, de úgyis minden kiderül. Tudod: a hazug embert hamarabb utolérik, mint a sánta kutyát.
És ha ezt követed a netes társkereséskor, akkor lehet találni ott is megfelelő partnert, ha a partnerrel is tisztázod, mik az elvárásaid ezen a téren. Partnert lehet találni, de szerelmet nem. Azt a sors hozza.
Ha már eljutottál a randiig, már nagy dolog. Ha rendes, megértő csaj, biztosan elfogadja a jelenlegi helyzetedet és megérti, mennyire nehéz manapság új munkahelyet találni. Emiatt ne érezd magad kevesebbnek és kiszolgáltatottabbnak, bárki kerülhet hasonló helyzetbe, semmi nem biztos. Már az is nagy dolog, ha az ember igyekszik új munkát találni, folyamatosan próbálkozik, ez becsülendő. Sokan erre sem képesek és csak úgy elvannak, tengődnek, feladják. Hozd ki a jelenlegi helyzetedből úgy ki magad, hogy előnyödre váljon és mutasd meg, mekkora "hős" vagy, mindent megteszel azért, hogy jobb legyen. Ne a negatívumokat sugározd a csaj felé, hanem így: -nézd, most így alakult, mindenkivel előfordul. Szeretnék új dolgokat megtapasztalni, új munkát keresek, amiben ki tudok teljesedni és mindent megteszek érte.
Saját példám: sokáig múzeumpedagógusként dolgoztam, minimálbérért, majd önmagam vetettem véget ennek a kínlódásnak. Utána dolgoztam szalag mellett, ipari tisztítóként, majd három havi munkanélküliség után elvégeztem egy szakmunkás tanfolyamot és amikor levizsgáztam, azonnal találtam egy jó munkahelyet, ahol röhögve a dupláját keresem a korábbinak.
Sok sikert. Ha ezt nem értékeli a csaj, küld el a fenébe, én is ezt csinálom. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!