Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hibáztam, vagy jól cselekedtem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hibáztam, vagy jól cselekedtem? A reakciójából nem tudom eldönteni.

Figyelt kérdés

Két hete randizgatok egy lánnyal. Talán már nem is randizás, hanem több, mert már kétszer is aludtunk együtt, egyszer nálam, egyszer nála. (Igen, aludtunk, egyikőnk sem siettet semmit. De tök jó volt ez is, hogy valakit átölelhettem éjszaka.)

Tegnap elnéztünk egy házibuliba, és hát szó ami szó, én is ittam kicsit, de ő nagyon berúgott. (Nincs ebben semmi, előferdül ez bárkivel.)

Hazavittem (hozzá), lakótársai nem voltak bent az albérletben vizsgaidőszak miatt.

Ágyba bújtattam, én meg - mivel nem akartam ilyen állapotban semmit tőle - kimentem a nappaliba egy pléddel, és ott az egyik fotelben aludtam.

Ma reggel elégé elszégyellte magát. Mondta, hogy vele ilyen még nem fordult elő, de jól érezte magát velem, és kicsit többet ivott. Aztán hirtelen fordult a kocka, és csúnyán összeveszett velem, hogy valljam be, hogy tegnap megdugtam, mert ő nem emlékszik semmire. Minden pasi visszaél ezzel, úgyhogy ne is tagadjam. Meg hogy miért nem tudok vele őszinte lenni, ez neki jobban fáj, hogy letagadom! Érzi ott lent, hogy szinte ki van száradva, és ez tuti azért van.

(Nem vagyok se nő, se szakértő, de úgy tudom, hogy ez lehet az alkoholtól is, nem?)

Eddig tök jól elvoltunk egymással, semmi probléma nem volt. Jól éreztük magunkat együtt, vártuk a találkozókat, és mint írtam is, egyikőnk sem siettetett semmit.

Nem vágom, mért hiszi, hogy kihasználtam a helyzetet. Még csak nem is mondtam vagy tettem semmi erre utalót, hogy ilyen lennék, így nem nagyon értem a problémáját.

Mondtam neki azt is, hogy én őt nem megszerezni akarom, hanem kiérdemelni. Hő ő is akarjon engem, ne csak én őt! De hiába, hajthatatlan volt. :(

Én csak jó fej akartam lenni, meg amúgy se élnék vissza ilyennel, mert távol áll tőlem, de a ma reggeli után már bánom, hogy nem adtam rá ténylegesen okot, hogy kiakadjon...

Tényleg ennyire hihetetlen, hogy nem tettem semmit vele? Ezek után szerintetek érdemes újra próbálkozni nála? Mert hát szó ami szó, tényleg nagyon szerettem a társaságát...

24/F

2015. jan. 16. 00:20
 1/10 anonim ***** válasza:
vagy hülye, v már tervezett vmit csak te túl jófiú voltál ahogy leírtad....
2015. jan. 16. 00:25
 2/10 Beviz Elek ***** válasza:
100%
Egy gyökér a csaj.... Bár ezt a kintalvós dolgot sem értem. Én vele aludtam volna csak éppen nem tettem volna be a dákót a nunusába.
2015. jan. 16. 00:26
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Legalább időben kiderült, hogy nem normális.
2015. jan. 16. 01:18
 4/10 anonim ***** válasza:
Neked jàr a piros pont, a csaj meg elmebeteg sajnos. Mikor én ittam magam a sárga földig, a párom hazavitt. Másnap reggel rögtön tudtam, hogy szexeltünk, mert nedves volt a bugyim ami a padlón volt és nem rajtam. 22/L
2015. jan. 16. 02:34
 5/10 Fish1 ***** válasza:

Szerinted mennyire bízik meg benned ez a csaj, ha ilyeneket állít és erősködik, hogy neki van igaza? ...

A másik meg, szerinte ha lett volna eksön, akkor mi a gyászért vonultál volna ki máshova aludni? Logikusabbnak tűnne akkor már mellette maradni.

Ha 2 hét után ilyen gyanúsítgatásokat levág, akkor mi lenne később, akármivel kapcsolatban?

2015. jan. 16. 03:18
 6/10 anonim ***** válasza:

Ez egy idiota. Sok lany barmit megadna egy ilyen pasiert, ez meg... Orulj, hogy idoben kiderult.

22/L

2015. jan. 16. 08:53
 7/10 anonim ***** válasza:
Tudom tetszik meg minden de sajnos bizalom nélkül egy forintot nem ér az egész.
2015. jan. 16. 09:34
 8/10 A kérdező kommentje:

Lehet hanyagolni fogom, mert igaza van az utolsónak, bizalom nélkül nem ér semmit...

Ráadásul később még a sodrófa is előkerülhet ezzel a mentalitással! :) Szóval majd lesz más.

Kicsit kezdem magam "A jófiúk egyedül hálnak" című film főszereplőjének érezni.

De ha így is van, elvileg a vége Happy End, szóval próbálok türelmes lenni, és battyogni tovább a hosszú úton.

Köszi a normális válaszokat!

2015. jan. 16. 10:56
 9/10 anonim ***** válasza:
Hát fura a lány. Miután 1-szer 2-szer nem siettetek semmit nem értem mért pont most nem hiszi el, hogy semmi nem történt, pedig Te rendes fiúnak látszol, én a helyében hinnék neked. Ne keresd egy darabig, ha fontos vagy neki, hívni fog. Mivel ő volt bunkó neki kell téged keresnie ezek után.
2015. jan. 16. 11:25
 10/10 anonim ***** válasza:
Azt azért megnézném, ahogy megpróbál feljelenteni és körberöhögik. Vagy éppen ő kerül bajba rágalmazásért.
2015. jan. 16. 19:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!