Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmerjem mondani a csajnak, hogy még sose volt csajom? Kicsit gáz 20 évesen szerintem!
Akkor férfi az ember, ha minél több csajt megfektetett már! Milyen szégyen már, hogy 20 évesen 0nál tartok?
Hazudjam, hogy volt már csajom?
Vagy úgyis lebukok?
Ő olyan sikeres lány, ahhoz szokott hogy a barátai sok lánnyal voltak már!
20f
ha kérdezi, megmondod és kész, nem kell ezt reklámozni
és az se biztos, hogy lebuksz, én 18 évesen vesztettem el, és a barátnőm nekem esett utána, hogy tuti hazudok, mert túl jól ment minden, én biztos nem voltam szűz
Hát nem tudom, hogy a csaj milyen, de én például személy szerint még örülnék is neki, hogyha a 20 éves barátomnak nem volt előttem 30 kapcsolata: így kevésbé tartanám elképzelhetőnek, hogy csak egy skalpnak tekint a gyűjteményében.
Ha szeretitek egymást, akkor a tapasztalatlanságod se kéne hogy problémát jelentsen...
17l
Kérdező.
Őszintén mondom, hogy soha nem mondd el egy csajnak se ezt!
Az a lány, akivel elvesztettem a szüzességem, sosem tudta meg hogy ő volt nekem az első. Azt mondtam neki hogy már volt előtte pár barátnőm és az egyikkel már le is feküdtem. Abszolút nem buktam le és nem volt feltűnő a dolog.
Amíg el nem értem egy olyan számot a valóságban, amit megfelelőnek tartottam (2-3 barátnő, 5-10 alkalmi kapcsolat), addig mindig hazudtam a korábbi kapcsolataim mennyiségét illetően. Jól tettem, mert sosem volt problémám ebből. Nem akarom megtudni, hogyha az igazat mondtam volna, akkor mikkel kellett volna szembenéznem. Szerintem te se kísérletezgess, menj biztosra.
akkor én elásom magam a kertbe :D
26 év 0 csaj
Szerintem meg egyáltalán nem gáz hogy nem volt még, nálam inkább az a kérdés merül fel, hogy téged nem zavar hogy neki már sok barátja volt...? Hazugsággal kezdeni egy kapcsolatot nem érdemes, persze attól függ milyen kapcsolat, de én most a komolyakra értettem.
Sokkal gázabb az, hogy te szégyenként éled meg hogy még nem volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!