Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit jelent ma az pontosan, hogy normális nő? Szerintem 5-féle típusuk van, de tudtok még mondani többet esetleg?
Szerintem 2 fajta nő van:
Aki rám néz és csúnyának tart. És aki rám se néz.
2 féle nő van
Akivel dugtam, meg akivel nem.
Ja várj, akk csak 1 féle
3 féle nő van
1 aki facér és egyedül él
2 aki facér és már van férj,gyerek
3 aki mindent megtec a facér :-)
A normális nő az szerintem olyan hogy nem fetreng le a fél országgal. A normális nőnek van valami célja amit el akar érni. A normális nőre lehet számítani.
Meg nem hazudgál hülyeséget ,nem hisztérikázik és nem forgatja egymásnak a barátait.
Aztán hogy hogy néz ki vagy hogy nem az más tészta mert felőlem ezenfelül lehet kék vagy hupirózsaszín a haja vagy lehet punk-rocker vagy bármi más fura teremtmény.
Az relatív hogy kinek mi a normális.Pl: számomra az emberek 90%-a őrült,Ők viszont engem gondolnak furának,én pedig őket amiért nem iylenek mint a szerintük nem normális emberek. :D
ha csoportba kéne sorolni a nőket akkor ezek lennének: apácák,konzervatívak,unalmasak,normálisak,idióták,ribik,furák,őrültek :Đ
A normális nőket meg nem akarom csoportba sorolni,mivel minden ember más,téged viszont a naív csoportba lehetne sorolni ha szerinted a normális nők csoportjába tartozik a "normálisnak látszók" :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!