Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Elmerjem mondani a csajnak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmerjem mondani a csajnak, hogy még sose volt csajom? Kicsit gáz 20 évesen szerintem!

Figyelt kérdés

Akkor férfi az ember, ha minél több csajt megfektetett már! Milyen szégyen már, hogy 20 évesen 0nál tartok?

Hazudjam, hogy volt már csajom?

Vagy úgyis lebukok?

Ő olyan sikeres lány, ahhoz szokott hogy a barátai sok lánnyal voltak már!

20f

2014. júl. 14. 15:49
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

ha szereted..vagy legalábbis, ebből egy normális kapcsolatot akarsz, mondd el neki... ő is máshogy áll hozzá... ha akar téged, úgy igazán, akkor nem csak fekszik mint egy darab fa és várja, hogy a tapasztalt pasija mindenféléket csináljon vele, hanem ő maga vezet be téged a rejtelmekbe...

vettem már el 19 éves pasi szüzességét, tudom miről beszélek ;)

2014. júl. 14. 21:11
 12/13 anonim ***** válasza:
Inkább ne beszélj róla, ha nem muszáj. Ha muszáj, akkor védd meg a 20 éves szüzek becsületét, és mondd meg. De valahogy úgy, hogy ne legyél azonnal ufó előtte, meg ne állítsd be magad áldozatnak, mert akkor fog otthagyni. A panaszkodást kerüld el leginkább. Továbbá jobb, ha nem kezditek el elemezni, hogy miért nem volt még barátnőd. Ha elkezd tanácsokat adni, és mentorkodni fölötted, akkor is lőttek minden esélyednek. =)
2014. júl. 16. 15:53
 13/13 anonim ***** válasza:
Elvégre, az a legmasszívabb friendzone, ha a lány csajozási tanácsokat ad. :D
2014. júl. 16. 15:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!