Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez az őszinteség :D? Inkább maradnának csendben.
Manapság párt találni nagyon nehéz. Próbálok lányokkal ismerkedni, de már lassan kedvem se lesz...
Ilyet szól, hogy nála a legfontosabb az őszinteség, megcsalta a volt barátját. De másnap bevallotta neki, és otthagyta, mondván már nem szereti.
Komolyan mondom, néha inkább lennék tudatlan... Ilyen és ehhez hasonló kijelentésekkel, egy másodperc alatt megölik bennem a vágyat, hogy ismerkedni akarjak...
Nem mindenki ilyen,mielőtt teljesen elmenne a kedved.:)
Ez a csaj tényleg hülye.
Nem védem sem a nőket, sem a pasikat, mert mindkét nemben vannak i*ióták, de azért a férfiakat sem kell félteni.
Két éve nincs senkim, inkább nem ismerkedek, mert annyi barom van, hogy egy-egy randi után néha élni sem volt kedvem.
Volt olyan, aki úgy indított, hogy elmondott mindenféle igénytelen tirpáknak, mert elmondtam, milyen zenét hallgatok, majd leqrvázott és megkérte a kezem (és nem viccelt.)
Azt hiszem, kezet foghatunk.
Lehet csak el akart ijeszteni. :D
#2: milyen zenét mondtál neki, hogy így reagált?
2-es vagyok.
Nightwish, Bon Jovi, Rammstein. Mondtam, hogy szeretem a kicsit rockra hajazó zenéket, de semmi hörgőset. Képzelem mit szólt volna, ha valami hardcore hörgős zene szólna nálam egész nap. :D
Sok ilyen ember van, ezért kell a magunkra leginkább hasonlítót megtalálni
ezek pedig jó zenék :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!