Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyre rosszabb a helyzet! Otletek?
megismertem egy fiút! pontosabban... bejelölt facebookon, és írt, hogy talalkoztunk már élőbe, és nagyon tetszek neki. kb. 1 hete csak azt tudja írni, hogy mennyire bejövök neki, és velem akarja leélni az életét. kicsit furcsa, mert egyik nagyon közeli rokona.. ugyanúgy szerelmes belém... nemtudom, hogy tudnak e a másik dolgairól, de nagyon furcsa, hogy 1 hét ismeretség után azt írta, hogy szeret.. én megmondtam, hogy nem akarok barátot... de erőlteti, hogy ő csak engem akar. kb 2napja mindig azt irja, hogy barátnője vagyok. nekem viszont nincs szükségem barátra, mert nemrég elveszítettem azt, aki nagyon fontos volt, ezért nem vagyok felkeszulve egy masik kapcsolatra.. nem akarok senkit!! nem tudja felfogni. hogyan írjam meg neki?
ui.: bocsi a hibákért, telórol írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!