Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan lehet összejönni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet összejönni egy olyan lánnyal, aki fél tőlem?

Figyelt kérdés

A haverom barátnőjének a barátnője.

Először nem figyeltem rá, de feltünt, hogy folyton bámul, akkor is ha nem is én beszélek.

Együtt szoktunk menni moziba meg kocsmába, ilyen helyekre.

És egyszer részeg volt, és azt mondta, hogy tetszem neki, és kérdezte hogy Ő is nekem.

Mire mondtam, hogy "persze persze..." Nem vettem komolyan mivel elég ittas volt.

De azóta is bámul. Próbáltam vele beszélgetni,de 2 mondat után elakadt, mert csak "izé, hááát nem tudom..." dolgokkal válaszolt. Meg pislogott rám kikerekedett szemekkel mikor elkezdtem kérdezgetni!

Elég csöndes lány, de kedves is, szóval nem hiszem, hogy lerázásból nem akart velem beszélni, csak csöndes, meg nem olyan rámenős.

Most én értelmezem félre, és ne is szóljak hozzá, azért nem akart velem beszélni, vagy fél tőlem?

17f

2014. jún. 4. 15:33
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem tőled fél, inkább szégyenlősnek mondanám, de elhiheted, hogy nagyon örült neki, hogy beszéltél vele. Nyugodtan közeledhetsz felé, tuti, hogy vevő lesz rá, csak lehet, hogy kicsit noszogatni kell, de ha kedves vagy vele, akkor előbb utóbb felszabadultabb lesz. Esetleg el is hívhatnád fagyizni, vagy valami ilyesmi dologra, hogy kicsit kettesben tudjatok lenni és talán nem lenne akkor olyan szégyenlős. Egy biztos, türelmesnek kell lenned.
2014. jún. 4. 15:37
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha sokszor kezdeményezel, meg fog nyílni idővel, még nem tud ellazulni a társaságodban, nehezíti a helyzetet, hogy tetszel neki, így még inkább lefagy a társaságodban. Csak türelemre van szükség.
2014. jún. 4. 15:40
 3/4 anonim ***** válasza:
Én is Így gondolom hódítsd meg! Sikerülni fog!!!!
2014. jún. 4. 15:41
 4/4 anonim válasza:

Volt valaha barátja? Ha tetszik neked próbálj először csak barátkozni vele. Legyél türelmes hozzá. Kérdezz tőle sokat (faggasd :)). Érezze hogy érdekled. Próbálj vele kettesben beszélgetni. Lehet, hogy nem tudja, hogy mit szeretnél tőle és zavarban van. De ha egyszerűen megkérdezed, hogy megismerheted-e jobban akkor rájössz. :)

25/L

2014. jún. 4. 15:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!