Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bele lehet fáradni férfiként is az örökös visszautasításba?
#19 Ez az ideális. De az ideák, ahogy a nevük is sugallja, túl szépített, szinte már teljesíthetetlen dolgok.
Véleményem szerint a megfelelési kényszerbe roppan bele a legtöbb ember - de minek a tökéletességet hajhászni, ennek szentelni az életed?
#20 Ne fogalmazol pontosan! Nem mindegy, milyen mosol az a mosoly. :D Lehet vadállatias - tehát, veszélyérzeztet keltő, tehát verőembert-igénylő.
Jó, ezt kicsavartam. értem, mit mondasz. De tudom, hogy azt is felfogtad, amiről én kerepelek.
"Lehet vadállatias - tehát, veszélyérzeztet keltő, tehát verőembert-igénylő."
Ha még ti is jogosnak tartjátok, amit a csajok csináltak velem, akkor ezek után pláne nem ismerkedem többet... Ezek szerint a lányok bármit megtehetnek, a fiúknak meg már ismerkedni sem szabad! Mocsok világ ez!
"Ha még ti is jogosnak tartjátok, amit a csajok csináltak velem, akkor ezek után pláne nem ismerkedem többet... Ezek szerint a lányok bármit megtehetnek, a fiúknak meg már ismerkedni sem szabad! Mocsok világ ez!"
Inkább moderáld magad. Nem kell bókokat szórni úton-útfélen. Mindennek meg van a helye, módja és ideje.
A sírás-rívást pedig tessék befejezni. Nem lesz tőle jubb és nem jutsz vele előrébb.
,,Ha még ti is jogosnak tartjátok, amit a csajok csináltak velem, akkor ezek után pláne nem ismerkedem többet... Ezek szerint a lányok bármit megtehetnek, a fiúknak meg már ismerkedni sem szabad! Mocsok világ"
Én nem tartom jogosnak, és támogatom az ismerkedésedet. De sajnos a legtöbb mai lány, tényleg elítéli ezt, ha nem mr szépfiú mosolyog rá, akkor ,,berág"
Jártam már én úgy pszichológus 28 évesen szakvizsgázott és végzős phd-s nővel ismerkedtem. Ugyanúgy a jó külsejű férfira vágyott, pedig ő maga 80 kilós volt. El volt szállva, 30 hoz közel, hogy ez neki jár. Mivel én nem voltam az,csak mismásolt, lekoptatott. Másban tetszettem neki, de nem volt görög adonisz. Azóta is egyedül van. A diploma nem egyenlő tudással, empátiával, egyenességgel. Semmivel sem egyenlő.
"Inkább moderáld magad. Nem kell bókokat szórni úton-útfélen. Mindennek meg van a helye, módja és ideje.
A sírás-rívást pedig tessék befejezni. Nem lesz tőle jubb és nem jutsz vele előrébb."
Inkább te moderáld magad, engem pedig ne oktass!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!