Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bele lehet fáradni férfiként is az örökös visszautasításba?
"tudom,hogy ők sosem hibásak"
Idióta megállaptítás.
"de azért van bennük egyfajta magas elvárás, hogy a férfi mindenben jobb legyen náluk"
Ismételten egy idióta megállapítás.
Egyenrangú félként kezelni őket - na az maga lenne a csoda. Próbáltad már? Vagy csak mindig jobb akartál lenni náluk?
,,Főleg azok után pláne belefáradtam, hogy két csaj konkrétan megfenyegetett a nyílt utcán, hogy hívja a haverjait, ha nem kopok le... Mindezt azért, mert meg "mertem" őket dícsérni, hogy csinosak... Ennyit a mai csajokról..."
Ez azért már durva, ezt megköszönni illik (ha nem az esete a férfi, akkor is), nem pedig fenyegetni. Jobb, hogy nem jöttél össze azokkal a lányokkal.
A 6-os válaszoló vagyok:
Szerinted ezek után merjek kezdeményezni élőben? Megéri??
Szerinted Goku feladta, amikor Dermesztő már a sárba döngölte? Vagy amikor Buu kinevette a támadásait, és meg sem érezte?
Mert ha fel adta volna, nem lett volna ő a legjobb...
(animés frázis, de ezt mindenki látta, így érthető a lényeg)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!