Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rettenetes kisebbségi komplexuson hogyan lehet felülkerekedni 30 éves férfiként?
Nehogy azt hidd már, hogy mindenki más egy MacGyver! :)
Sok ember van a te helyzetedben, de ők megoldják azzal, hogy szükség esetén hívnak egy szakembert. Te másban vagy jó, ennyi, ne büntesd magadat ezzel! Az a nő meg, aki emiatt elhagyna, nem ér semmit!
Azért ez szerintem erős túlzás, hogy a körülötted élők 80%-a ezermester. Mármint én 26 vagyok, lány és a korosztályom férfitagjai nagyon messze vannak attól, hogy meg tudjanak szerelni egy boilert vagy vízvezetéket - amennyire én látom. Ehhez konkrét szakmai ismeretek kellenek, senki sem várja el, hogy eleve tudjad, csak azért, mert férfi vagy. Ha van kedved hozzá és rászánható időd, akkor érdemes valaki hozzáértőt megkérni, hogy az alapokat magyarázza el, mert hasznos, ha pl. egy vízcsap beszereléséhez nem kell szerelőt hívni, de csakis akkor, ha kedved van hozzá. Egyedül kínlódni és rosszul érezni magad - szerintem nem éri meg.
Szóval fel a fejjel, emiatt ne érezd rosszul magad! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!