Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Pánikroham. Ki hogy tudott...

Pánikroham. Ki hogy tudott felülkerekedni rajta? Elegem van hogy random rámjön és fuldoklok amikor sokkal rosszabb helyzetben is voltam már és nem csináltam ezt.

Figyelt kérdés

Ma hajnal óta szarul vagyok. Nem aludtam jól. Rémálmaim vannak félálomban voltam, aztán tudtam később aludni.

De nagyon szarul keltem, nem voltam álmos de nagyon fuldoklom az idegtől...

Igazából van rakat dolgom, de máskor is volt már, sőt sokkal rosszabb szitukban is voltam már meg jobban elhavazva... mifaszom van most?

Hogy nyugtassam le magam?

Már össze-vissza zabálok az is rossz, fáj a hasam, gyenge a karom... nem bírom...

Lehet ennyire parázok attól hogy haza kell mennem a családomhoz Magyarországra egy időre? Igazából talán ez a legnagyobb indok, semmi kedvem sincs hazamennem, de le kell tennem pár vizsgát meg gyakorlatot...

Nem akarok hazamenni... utálok otthon lenni :'( nem bírom a családom, mindig rosszul vagyok otthon és tök ideg vagyok...

Hogy nyugodjak le?

Ez elkerülhetetlen...

22/N

2013. jan. 3. 15:48
 1/4 anonim ***** válasza:
Miért utálod ennyire a családod, mi az oka hogy nem bírsz meglenni a közelükben?
2013. jan. 4. 01:11
 2/4 A kérdező kommentje:

hosszu, de megvan az oka...:(

mindenesetre nem veletlenul van ki az idegrendszerem mar a hazamenetel gondolatatol is. elore tudom mi lesz, hogy mennyire kikeszitenek.

de mindegy tegnap vasaroltam az lenyugtatott. meg az illatok.

a kajatol csak rosszul leszek azt hiszem

csak zavar hogy nem tudom ezeket a rohamokat kontrollalni.

elvegre eleg csak akkor rosszul lennem az idegtol ha mar otthonvagyok nem?

mar azon is gondolkodtam hogy berelek lakast amig otthon kell lennem 1-2 honap. :)

sot azon is hogy nem kellett

volna szolni hogy hazamegyek

sot azon is ha visszajovok nevetvaltoztatok es nem tudnak majd rolam

a baj hogy azert ragaszkodom hozzajuk picit... de mindig csak idegroncs lesz belolem otthon.

2013. jan. 4. 08:03
 3/4 anonim válasza:

A panikroham nem feltetlenul szorongas miatt van, bar az sokat rasegit. Abban sem vagyok biztos, hogy panikrohamod van.

En letettem a cigit, nem kavezok es eletmodot valtottam. Igy lett napi ket eros rohambol havi egy gyenge. Ha jon a roham es erzem, akkor fel Rivotril es az helyrehoz. Voltam orvosnal, tele akart tomni nyugtatokkal, azt nem vallaltam be.

2013. jan. 10. 09:13
 4/4 A kérdező kommentje:

Maradok meg egy kicsit.

Maris jobban ereztem magam a dontes utan, de tudom hogy hamarosan haza kell mennem es mar edzem magam ra lelkileg...

Raadasul van itt valaki akit nagyon szeretek es keddtol nem nagyon vagy egyaltalan nem fogom latni...:(

2013. jan. 10. 10:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!