Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan viseljem el, hogy...

Hogyan viseljem el, hogy nincs párom? Jön a karácsony, így még rosszabb.

Figyelt kérdés
26 éves lány vagyok, 3 hónapja szingli. Nagyon egyedül érzem magam, hiányzik hogy valakihez odabújhassak, valaki megszeretgessen, hiányzik a szex, minden. Jönnek az ünnepek, még többet gondolok a volt páromra, és hiányzik, nagyon nagyon. Sokat sírok utána. Neki már van párja, amit nem tudok megérteni, miért van ez így, ő volt velem a szemét, akkor miért van mégis az, hogy ő talált valakit és boldog, én meg itt vagyok magányosan? Már látom magam, ahogy végigbőgöm a karácsonyt. Barátnőim a pasijukkal lesznek. :(
2012. dec. 4. 09:55
 1/9 anonim ***** válasza:
50%

Hiányzik a szex?

Én megduglak.

2012. dec. 4. 10:10
 2/9 anonim ***** válasza:
84%
Szegénykém, 3 hónapja szingli :D Mintha ez olyan tragédia lenne. Tudod, van aki 26 éve szingli, és mégsem pityereg. Neked nőként bármikor lehet társad, csak csettintened kell. Szóval nem olyan rossz a helyzeted, lásd be.
2012. dec. 4. 10:13
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

1) Nem vagy te egy kicsit kapcsolatfüggő?

2) Párja nem azért van valakinek mert hajdejó ember. Semeddig nem tart összeszedni valakit

3) a 2)-ből következik, hogy attól, hogy van valakije, még nem feltétlenül boldog.

4) Karácsony-család. Mond neked ez valamit?

5) 26 éves felnőtt nőként talán nem kellene visszafejlődni 16 éves szerelmi bánatba majdbelepusztuló kislány szintre.

2012. dec. 4. 10:17
 4/9 anonim ***** válasza:
91%

Jézusom, ez beteges.

Hogy lehet úgy élni, hogy nem az ember hiányzik, akit szerettél, hanem az, hogy valaki, BÁRKI ölelgessen meg szeressen meg odabújhass? Meg úgy, hogy azt nézed, hogy a barátnőknek bezzeg van, nekik milyen jó, neked meg nincs kivel felvágni...

Úristen. Ilyen szánalmasat rég olvastam.

Szedd már össze magadat. Egy szeretethiányos, kapcsolatfüggő nyivákoló vagy, minden ok nélkül! Ott a családod, ünnepeld velük a karácsonyt, ez jó esetben erről szól. Vagy ha nincs aki meghúzzon, már nem az igazi az ünnep?

2012. dec. 4. 10:17
 5/9 anonim ***** válasza:

Miért nem ismerkedsz,siránkozás helyett?

Az internet tele van randi,chat oldalakkal,ha leülsz a szobádba,elzárkózva a külvilág elöl,és sírsz hogy nincs párod....úgy nem is lesz!

Tenni is kell érte,nem fog becsöngetni hozzád a szőke herceged...

2012. dec. 4. 10:27
 6/9 anonim ***** válasza:

Jajj, nekem még sosem voltbarátnőm, de most nekem is nagyon fáj, hogy nincs senkim. Nem tudok ellene tenni, mert visszahúzódó vagyok. Majd túlélem... :)

20f

2012. dec. 4. 11:39
 7/9 anonim ***** válasza:
pfff újabb inkább no comment kérdés.
2012. dec. 4. 11:44
 8/9 anonim ***** válasza:
Ha csak ez kell hozzám odabújhatsz, meg is duglak, de csak akkor ha kapok bejglit. :P 25/f
2012. dec. 4. 14:45
 9/9 anonim ***** válasza:

Én is 25 éves lány vagyok, és régebb óta magányos mint te, de szerintem nem mindegy,bárkire vágysz vagy valakire..Sok

embernek évek óta nincs párja, ettől még nem dől össze a világ, nem az egyedül az élet..család, barátok, munka mond valamit?

2012. dec. 4. 15:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!