Hogyan viseljem el, hogy nincs párom? Jön a karácsony, így még rosszabb.
1) Nem vagy te egy kicsit kapcsolatfüggő?
2) Párja nem azért van valakinek mert hajdejó ember. Semeddig nem tart összeszedni valakit
3) a 2)-ből következik, hogy attól, hogy van valakije, még nem feltétlenül boldog.
4) Karácsony-család. Mond neked ez valamit?
5) 26 éves felnőtt nőként talán nem kellene visszafejlődni 16 éves szerelmi bánatba majdbelepusztuló kislány szintre.
Jézusom, ez beteges.
Hogy lehet úgy élni, hogy nem az ember hiányzik, akit szerettél, hanem az, hogy valaki, BÁRKI ölelgessen meg szeressen meg odabújhass? Meg úgy, hogy azt nézed, hogy a barátnőknek bezzeg van, nekik milyen jó, neked meg nincs kivel felvágni...
Úristen. Ilyen szánalmasat rég olvastam.
Szedd már össze magadat. Egy szeretethiányos, kapcsolatfüggő nyivákoló vagy, minden ok nélkül! Ott a családod, ünnepeld velük a karácsonyt, ez jó esetben erről szól. Vagy ha nincs aki meghúzzon, már nem az igazi az ünnep?
Miért nem ismerkedsz,siránkozás helyett?
Az internet tele van randi,chat oldalakkal,ha leülsz a szobádba,elzárkózva a külvilág elöl,és sírsz hogy nincs párod....úgy nem is lesz!
Tenni is kell érte,nem fog becsöngetni hozzád a szőke herceged...
Jajj, nekem még sosem voltbarátnőm, de most nekem is nagyon fáj, hogy nincs senkim. Nem tudok ellene tenni, mert visszahúzódó vagyok. Majd túlélem... :)
20f
Én is 25 éves lány vagyok, és régebb óta magányos mint te, de szerintem nem mindegy,bárkire vágysz vagy valakire..Sok
embernek évek óta nincs párja, ettől még nem dől össze a világ, nem az egyedül az élet..család, barátok, munka mond valamit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!