Ez fóbia vagy még annál is rosszabb?
Figyelt kérdés
Erdőben voltam és azt hittem egy anyajegyre, hogy kullancs. Szüleim azt mondták, hogy nem az. De én nem tudom elhinni. Félek. Ráadásul, nem merem felvenni azt a cipőmet, ruhámat, táskámat, kabátomat ami akkor azon a napon nálam volt. Erdőbe se merek menni és még az udvarra is félve megyek ki. Nem akarok erdőbe menni, nem akarok növények közé menni. Mert nagyon rettegek. Volt már bennem kullancs, kétszer is. Mindkétszer magam szedtem ki, sírás és egyebek nélkül és semmi bajom! De most.. Pedig ketten is megerősítették, hogy nem az, mégis..ez most más. Ez fóbia vagy annál is rosszabb?2012. ápr. 29. 15:54
2/3 anonim válasza:
Azért ez már egy nagyon súlyos fóbia : "nem merem felvenni azt a cipőmet, ruhámat, táskámat, kabátomat"-"az udvarra is félve megyek ki". Szerintem beszélned kéne egy pszihológussal, az esetleg tudná enyhíteni a félelmedet.
3/3 A kérdező kommentje:
Értem.
Köszönöm szépen a válaszokat!
2012. ápr. 30. 19:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!