Adhat a tanár félévkor ötösnél rosszabb jegyet?
Figyelt kérdés
Szóval az egyik tantárgyból eddig jó jegyeket szereztem, de nemrég kicsit lerontottam az átlagom. Még mindig ötösre állok, ám mivel a tanárral eddig sem csíptük egymást,félek, hogy most a rosszabb jegyek miatt feljogosítva érzi magát arra, hogy félévkor lerontsa a jegyem. A tanár adhat rosszabb osztályzatot félévkor/év végén, mint az átlagom?2012. dec. 15. 14:14
1/2 anonim válasza:
Persze, hogy adhat. Nem csak az átlag számít, sőt...
2/2 anonim válasza:
Középsuliban nálunk úgy volt a házirendben, hogyha 4,8 felett volt az átlagod, kötelező volt megadni, de szerintem ha akarja úgy is megtalálja a módját, hogy lerontsa ez alá az átlagod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!