Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ítélnek el amiatt, hogy csak nettó 350 felett kereső,18-25 éves pasikkal ismerkedem?
Nem a pénzükre hajtok, azt megkeresem magamnak, a randikon is hajlandó vagyok fizetni. Egyszerűen csak úgy látom, hogy a méltóság ott kezdődik, hogy kb. ennyit megkeres az ember. Vagy legalább van terve egy jó vállalkozásra.
21/L
Én nem ítéllek el és nem tartalak felszínesnek (függetlenül attól, hogy jelenleg munkanélküli vagyok), a te dolgod, mit keresel egy férfiban.
Csak annyit árulj el, 18 és 25 év között kik és milyen területen keresnek ennyit önerőből azok közül, akiket ismersz?
72: Elég nagy szégyen, hogy valaki azért nem érzi jól magát egy kapcsolatban, mert a pasija nem keres annyit, mint amennyi neki megfelel...
Ez színtiszta felszínesség, és tisztaszégyen!
Az ilyen az én szememben megérdemli, hogy egyedül dögöljön meg.
Mert ha még lenne a házasságából gyereke, és arra kell, még csak-csak megérteném. De ez?! Én vágyom a luxusra, és ha ennek a pasi nem tudja kifizetni a felét, akkor nem méltó hozzám. Tökmindegy mennyire szeretnék egymást, vagy ezen kívül mennyire tökéletes a kapcsolat?
Ohh hát akkor bocsáss meg Madame! Csak vigyázz, fel ne kavarodjon a kis hasikád a pezsgőfürcsitől :D
Én csak nettó 180-at keresek mérnökként 26 évesen, ezért legyek esélytelen.. Hát egy ilyen felszínes nő még ha aranyból lenne, akkor sem kellene.. Szerinted, ez a legnagyobb érték egy emberben, hogy kinek mennyi a nettó bére? szánalmas. Én soha nem néztem egyik női barátnőmnek sem a fizetését..
Azért kíváncsi lennék, hogy "szabaduszóként" miből jön össze az a netto 250.. A magyar maszekokat meg hagyjuk, akik 80%-a adócsalásból szedi össze a netto 350-ed, és után 65 éves korukban sír a szájuk, hogy miért 50 ezer Ft csak a nyugdíjam..
Soha nem kezdenék egy olyan nőszerű lénnyel aki azt nézi, hogy a másiknak legalább 350 nettós fizetése legyen
"Azért kíváncsi lennék, hogy "szabaduszóként" miből jön össze az a netto 250."
Olyan szaktudásom van, ami csak keveseknek, és jól megfizetik. Ehhez kellett sok tanulás, sok tapasztalatszerzés az adott területen. És így napi 4-5 óra munkával megvan a havi jövedelem.
És az én munkaterületemen ez egyáltalán nem egyedi... 50-100 ezer Ft-os napidíjakat fizetnek szakértői díjként.
A fizetés nem érdekel, sosem néztem. Amúgy ma ebben az országban nagyon kevesen keresnek 250-et tisztán. Én is csak 180-at, és úgy tervezem jövőre lépek innen. Kint megkapom ennek az 5x-t. Egyetemi témavezetőm az Electroluxnál van kint Svédországban. Itt 230 nettója volt 5 év szakmai tapasztalattal, kint netto 32000 SEK-t keres.. Ez az ország úgy veszve van, ahogy, itt aki netto 180-200-at keres az királynak számít, ráadásul lassan itt drágább az élet mint kint az Eu-ban.
Amúgy egyedi szakmával(tolmács, elemzők, tanácsadók) lehet ennyit keresni, az igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!