Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hazudtok lányok?
"Amugy meg jó senyvedést otthon,remélem valami jó kis 3 műszakos gyárban dolgozol 50 ezerért.Én viszont munkanélküliként itt kapok 300 ezret 1 hónapban."
Hogy jön ez ide, te barom? :D
Ez most felvágás akart lenni?! Hát nem jön be. Én inkább dolgoznék tisztességesen kevesebb pénzért, minthogy a semmire jöjjön a pénz. Ez az, amire egy valamire való ember nem büszke. Ezért szoktak dúsgazdag emberek is elmenni dolgozni, vagy jótékonykodni. Ennyi.
Nem, viszont veled ellentétben nekem nem kellett külföldre hurcolkodnom, hogy megéljek. :-) Így is tök jól érzem magam. :-)
Nem, továbbra is a te anyád a qrva, az enyém köszöni jól van. :-)
A tiédnek viszont már biztos rojtosra dugták a segglyukát a parasztok a gubacsin. :-) Sz@r érzés lehet, hogy nem tudod reggel kivinni, este meg behozni.. kicsit sajnállak miatta. :-) De csak egy kicsit. :-)
Ja, hogy a kérdésed? Ez kérdés? Nem, ez egy kérdésnek álcázott ostoba véleményformálás. Az, hogy mekkora élettelen sötét gyökér vagy süt a kérdéseidből és a válaszaidból. Szánalmas vagy. :-) Najó, hagylak a kis magad alá hugyozott tócsában dagonyázni. Kezdődik a filmem. Szia. :-)
Na csak nem a forgatáson vagytok anyáddal ribi? :D
A cigány vajda is ott van?Remélem mindkettőtök szája tele lesz a fehér anyaggal. :D Jó kurelást! Tudtam,hogy nem dolgozol,te utolsóóóóóó.Már megint lebuktattad magad,hogy ribi vagy :D De mivel nem álltál le az anyás témáról,ezért most már TUDOM hogy anyád k.rva.
Amugy meg ördög asszony,azt azért hoztam fel,mert:
a legnagyobb magyar mondott olyasmit,hogy:
“Minden nemzetnek olyan kormánya van, aminőt érdemel. Ha valami oknál fogva ostoba vagy komisz emberek ülnek egy bölcs és becsületes nép nyakára, akkor a nép azokat a silány fickókat minél hamarabb a pokol fenekére küldi. De ha egy hitvány kormány huzamosan megmarad a helyén, akkor bizonyos, hogy a nemzetben van a hiba …”
Szóval,ha a ..idesz uralkodása alatt egy nem magyar tulajdonű gyárban 50 ezret keresel,akkor azt megérdemled,mert a magyarok nem mernek fellázadni,mert azt megbüntetik az "uralkodók".Ha lenne otthon az emberek többségében tökösség,akkor nem dolgoznának,sztrájkolnának a magasabb munkabérért,és kizavarnák a rohadt külföldi nagyvállalatokat,amik teleszemetelik a világunkat,mint itt az előző hszelő,akivel olyan jót vitatkoztam.Már szinte megkedveltem :D
Na most itt aztán gyakorin jól megmondtad nekik...! :D :D (úgy általában a női nemnek, meg a volt nőidnek)
Nem kell általánosítani, azért mert te ilyen lányokkal találkoztál, attól még nem mindegyik ilyen.
Amúgy azon nem gondolkoztál el, hogy benned is van hiba nem csak bennük? Azok a kapcsolatok csak tönkre mentek valami miatt!
Mondjuk én magamból indulok ki, de ha nagyon szerelmes lennék egy pasiba, akkor nem érdekel más pasi, akinek mondjuk drága kocsija, lakása... van!
Rám sem talált még az igazi, de attól még nem haragszom az összes pasira!
Szóval nyugi, majd lesz valahogy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!