Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért hazudtok lányok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hazudtok lányok?

Figyelt kérdés
Hazudtok,hogy szerettek minket,meg hogy örökkön örökké csak velünk lesztek,azt az első problémánál leléptek.Sírtok,hogy nincs egy normális pasi,azt amikor feltűnik egy,akkor lerázzátok,mert nincs drága kocsija,vagy saját lakása,nem vagyonos,és az a szomorú,hogy ezeket az Állítólagos normális lányok is csinálják.Most rákerestem a lányokra,akikkel korábban volt dolgom,és mindnek van valakije,és nagyban leszarják,hogy mi van a másikkal.Hazudjatok csak,de egy nap majd öregkorotokban,ne csodálkozzatok,ha egy sötét szobában egyedül kuksoltok majd.Ha esélyt adtatok volna egy srácnak anno,akkor talán egy szép öregkorotok lenne,de ti inkább odaadjátok magatokat egy gazdag faszinak,akitől értelmes nő elhányja magát,és aki igazán szeretett,az meg k.rvákhoz fog járni,és sose lesz felesége,mert ti r.bancok lettetek.
2013. jún. 5. 18:16
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/122 anonim ***** válasza:
73%

# 27

Ne is bánd!

"De olyankor tudnak ám életek is tönkre menni, a bánkódások miatt."

A fenéket. Ha valakinek egy ilyen miatt az egész élete tönkremegy, ott már az alap pszichés állapottal is nagy gebaszok voltak, és ennek a felelőssége nem terhelhető át teljes egészében egy másik emberre.

Mindenkinek megvan a maga fájdalma, és neki kell megoldani, esetleg segítséget lehet kérni, de az nem vezet sehová, ha fröcsög, és kiéli az egész ellenkező nemű társadalmon. Ez egyenesen undorító és visszatetsző.

Nem egy, nem kettő bődületesen gusztustalan, felháborító sztorim van férfiak gaztetteiről, lelki bántalmazásairól (és NEM, egyiknek sem volt kb. egy fityingje sem, kocsija még úgy sem, és a diszkáú sem volt az ő világuk), mégsem verdesem magam a földhöz, hogy jaj, engem tönkretettek. A fenéket.

Meg azzal is tisztában vagyok, hogy vannak normális értékrendű, erős, szeretni képes, tisztességes férfiak is.

De a kérdezőjéhez hasonló maszlagot nyomató fajzatok közel sem tartoznak ezek közé, pont úgy, ahogy a kihasználós bunkó, gazdag ficsúrok sem. :)

2013. jún. 5. 19:03
 32/122 anonim ***** válasza:
81%
Persze. De gondolj bele, hogy ha előtte nem volt pl tapasztalatod ilyen nővel vagy férfival ha csaj vagy, akkor ez váratlan tapasztalat, és ha nincs olyan haverod akivel megtudod beszélni, vagy nem vagy erős lelkileg akkor hiába lenne a józan ész, max az idő segít, nameg az, hogy utána ne tartsd vele a kapcsit, ne is lásd inkább. Amúgy van most valakid devil asszonya? :)
2013. jún. 5. 19:06
 33/122 anonim ***** válasza:
43%
Else olvasom a válaszokat, innen is tudom, hogy egy megkeseredett lúzer vagy. :-D szüljél sünt. ;-)
2013. jún. 5. 19:07
 34/122 anonim ***** válasza:
34-es nem én vagyok devil asszonya. :P
2013. jún. 5. 19:07
 35/122 anonim ***** válasza:
84%

1. Mindig lehet találni olyat, akivel meg lehet beszélni. Ha valaki olyan kérdést írna ki akár ide is, hogy volt egy kemény szerelmi ügye, bánata van, és szívesen átbeszélné valakivel, de mondjuk nincs olyan barátja, akivel meg lehet beszélni, akkor sokan felajánlanák, hogy beszélgetnek vele (köztük akár még én is). Viszont ha olyat ír ki, amit minden nőnek címez, és gyűlölködikm meg demagóg módon sarkított igazságnak vélt gondolatokat tűzdel bele, akkor érthetően nem egy emberből fog inkább ellenszenvet kiváltani.

2. Nekem is volt mindenféle rossz tapasztalatom férfiakkal, és én sem tapasztalt vénként születtem, szóval értelemszerűen újdonságként hatottak. Igen, fájtak ezek a dolgok, de akkor sem tudtam sosem úgy gondolkodni, mint a kérdező, meg a sok magát rendes srácnak nyilvánító frusztrált, gyűlölködő ember.

3. Nincs barátom jelenleg.

2013. jún. 5. 19:11
 36/122 anonim ***** válasza:
69%

Kérdező, tök jó hogy külföldre menekültél, legalább nem kell az ilyen kis sz@rháziakkal szembetalálkozni, legalábbis egyel kevesebb van. Az ilyen szánalmas kis görények elől minden csaj menekül. A qrvázást meg a ribizést küldöm anyádnak, nem venném el tőle ezeket az ordas címeket. :-)

Egyedül meg max te maradsz, mert az ilyen f@sszopó férgek elől minden jóérzésű csaj menekül. Szóval nyugodtan qrvázgass, legalább azoknak kellesz. Nekünk meg maradnak a normális pasik, akik értelmesek és eszük ágában sincs rinyálni. :-)

2013. jún. 5. 19:11
 37/122 anonim ***** válasza:
Jó, így nem gondolok rosszat a kérdezőről amúgy, tehát nekem nem az jön le ami most neked nőként Devil asszonya. :) Már bocsi hogy így hívlak, csak ez így jobb. Szóval nincs barátod. Aham. :) Nem ide tartozik, de "Na mi a helyzet? " Na jó csak viccelek.
2013. jún. 5. 19:14
 38/122 anonim ***** válasza:
Akkor ennyi? Ki is merítettük a témát?
2013. jún. 5. 19:20
 39/122 anonim ***** válasza:
73%

Hát én nem értem, hogy neked hogyan oké az, hogy az ő személyes környezetében történtek miatt ennek az oldalnak a női felhasználóihoz intéz egy olyan fröcsögést, amihez közük nincs. Nekem eszembe nem jutna ilyeneket kiírni a fiúknak. :D

Amúgy a nevem egy Breaking Benjamin szám címe. :D Szóval még inkább nevettem, amikor jött a kérdező, hogy r*bancnév. XD

2013. jún. 5. 19:23
 40/122 anonim ***** válasza:
Na mindegy dance-es lány, engem kezdesz érdekelni. Hagyjuk a kérdezőt. :) Térjünk át kellemesebb témára. :) Priviben. :)
2013. jún. 5. 19:24
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!