Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért hazudtok lányok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hazudtok lányok?

Figyelt kérdés
Hazudtok,hogy szerettek minket,meg hogy örökkön örökké csak velünk lesztek,azt az első problémánál leléptek.Sírtok,hogy nincs egy normális pasi,azt amikor feltűnik egy,akkor lerázzátok,mert nincs drága kocsija,vagy saját lakása,nem vagyonos,és az a szomorú,hogy ezeket az Állítólagos normális lányok is csinálják.Most rákerestem a lányokra,akikkel korábban volt dolgom,és mindnek van valakije,és nagyban leszarják,hogy mi van a másikkal.Hazudjatok csak,de egy nap majd öregkorotokban,ne csodálkozzatok,ha egy sötét szobában egyedül kuksoltok majd.Ha esélyt adtatok volna egy srácnak anno,akkor talán egy szép öregkorotok lenne,de ti inkább odaadjátok magatokat egy gazdag faszinak,akitől értelmes nő elhányja magát,és aki igazán szeretett,az meg k.rvákhoz fog járni,és sose lesz felesége,mert ti r.bancok lettetek.
2013. jún. 5. 18:16
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/122 anonim ***** válasza:
100%
Persze, senki nem azt mondja, hogy ha nem akarja, akkor is legyen vele, isten ments. Csak sok utána még fikázza az exét, nevet rajta, stb. Én ilyenekre gondoltam.
2013. jún. 5. 18:38
 22/122 anonim ***** válasza:
66%
Nekem is van olyan exem, amelyiket fikázok. Jó okom van rá.
2013. jún. 5. 18:39
 23/122 anonim ***** válasza:
60%
könnyebb a lelkednek h ennyi f@szságot írsz ki?
2013. jún. 5. 18:40
 24/122 anonim ***** válasza:
100%
Világos legyen: Én olyanra való fikázásra gondolok mint amiben voltam én is, hogy Jártam a csajjal, ő eléggé kiélt volt már, én kezdő, ameddig együtt voltunk tisztelt, utána közös haverunkal akire rájöttem, hogy az meg beleszeretett hátam mögött fikáztak, nevettek rajtam. pl ilyenre gondolok
2013. jún. 5. 18:44
 25/122 anonim ***** válasza:
100%

nyugi vannak más típusú lányok, mostanában Te olyanokat fogtál ki, van ilyen,

nem az anyagi a döntő, hanem az agy, csak meg kell találnod az ilyen lányokat N

2013. jún. 5. 18:47
 26/122 anonim ***** válasza:
71%

1. Hamár így rám vetítetted az előző oldalon a problémádat, elmondanám, hogy a büdös életben nem csináltam ehhez még csak hasonlót sem. Nem röhögök ki, és nem bántok olyat, aki nem ártott nekem semmit, nem nyitott tüzet felém.

2. Azért azt megkérdezném, hogy mégis milyen alapon mondod te bárkire, hogy "kiélt"? "Kiélt", "elhasznált"...stb. szavakat általában olyanok használnak, akik kicsit sem tisztelik a nőket. A nő nem egy kétlábon járó értékhalmaz, akinek minden egyes szexpartner után csökken az értéke. Senkit nem minősít önmagában nézve a szexpartnerek száma. (Mondom ezt úgy, hogy nem vagyok érintett a témában, ugyanis rám soha nem mondaná senki, h el vagyok használva meg stb., mégis undorítónak tartom, ha így beszél valaki egy nőről).

Ha viszont a szabados életet mondjuk úgy folytatta, hogy minden korlát lehullott róla, és tényleg alpári igénytelen mód feküdt össze csomó emberrel, meg át is vert férfiakat, akkor meg minek kezdene vele egy hozzátok hasonló, so-called nagyszívű, "normális" fiú?

2013. jún. 5. 18:50
 27/122 A kérdező kommentje:
26-os köszi.
2013. jún. 5. 18:56
 28/122 anonim ***** válasza:
100%
Namost a kiéltet ha rám gondolod, hogy mondtam, nem rád mondtam, hanem az én exemre, de ez nem az én kérdésem, nem akarok magamról beszélni. És igaz, mit kezdene egy normálissal az ilyen. Nah ennyit erről, hogy qurvából lesz a jó feleség. Lesz egy nagy lófaxt. Max olyannal, akinél pont megmaradt, tehát az utolsó talán az ezredik "szerencsés" nyertes, aki beinvesztálta neki a lompit, és hát ha már harminc lesz nemsokára, ideje megállapodni, mert utána nem kell majd a kutyának se. Így utólag nem bánom a dolgot amúgy. De olyankor tudnak ám életek is tönkre menni, a bánkódások miatt.
2013. jún. 5. 18:56
 29/122 A kérdező kommentje:
27-es no comment!
2013. jún. 5. 18:57
 30/122 anonim ***** válasza:
a korlát lehullás meg úgymond ahogy anno ő is mondta "hagyja hogy sodorja az ár" tehát ha abba az árba egy Küklopsz faca akasztotta meg, annak is megállt ahogy így utólag végiggondoltam. Úr Isten. Inkább tényleg örüljön a normálisabb, hiszen később csak elvállnak tőle úgyis és akkor már gyerek mellett látogathatsz eggy rosszvérű exet, talán már tele adósággal. Jobb ez így inkább.
2013. jún. 5. 18:59
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!