Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hazudtok lányok?
nyugi vannak más típusú lányok, mostanában Te olyanokat fogtál ki, van ilyen,
nem az anyagi a döntő, hanem az agy, csak meg kell találnod az ilyen lányokat N
1. Hamár így rám vetítetted az előző oldalon a problémádat, elmondanám, hogy a büdös életben nem csináltam ehhez még csak hasonlót sem. Nem röhögök ki, és nem bántok olyat, aki nem ártott nekem semmit, nem nyitott tüzet felém.
2. Azért azt megkérdezném, hogy mégis milyen alapon mondod te bárkire, hogy "kiélt"? "Kiélt", "elhasznált"...stb. szavakat általában olyanok használnak, akik kicsit sem tisztelik a nőket. A nő nem egy kétlábon járó értékhalmaz, akinek minden egyes szexpartner után csökken az értéke. Senkit nem minősít önmagában nézve a szexpartnerek száma. (Mondom ezt úgy, hogy nem vagyok érintett a témában, ugyanis rám soha nem mondaná senki, h el vagyok használva meg stb., mégis undorítónak tartom, ha így beszél valaki egy nőről).
Ha viszont a szabados életet mondjuk úgy folytatta, hogy minden korlát lehullott róla, és tényleg alpári igénytelen mód feküdt össze csomó emberrel, meg át is vert férfiakat, akkor meg minek kezdene vele egy hozzátok hasonló, so-called nagyszívű, "normális" fiú?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!