Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért hazudtok lányok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hazudtok lányok?

Figyelt kérdés
Hazudtok,hogy szerettek minket,meg hogy örökkön örökké csak velünk lesztek,azt az első problémánál leléptek.Sírtok,hogy nincs egy normális pasi,azt amikor feltűnik egy,akkor lerázzátok,mert nincs drága kocsija,vagy saját lakása,nem vagyonos,és az a szomorú,hogy ezeket az Állítólagos normális lányok is csinálják.Most rákerestem a lányokra,akikkel korábban volt dolgom,és mindnek van valakije,és nagyban leszarják,hogy mi van a másikkal.Hazudjatok csak,de egy nap majd öregkorotokban,ne csodálkozzatok,ha egy sötét szobában egyedül kuksoltok majd.Ha esélyt adtatok volna egy srácnak anno,akkor talán egy szép öregkorotok lenne,de ti inkább odaadjátok magatokat egy gazdag faszinak,akitől értelmes nő elhányja magát,és aki igazán szeretett,az meg k.rvákhoz fog járni,és sose lesz felesége,mert ti r.bancok lettetek.
2013. jún. 5. 18:16
 71/122 A kérdező kommentje:
Mit tehetek?A kommentek ezt váltják ki belőlem.Nem írogatnék ilyeket,ha olykor egy normális hsz is születne,de mivel a többiek provokálnak,így csak a támadás az ami használ ellenük.
2013. jún. 5. 21:47
 72/122 anonim ***** válasza:
Maga a kérdésed egy gusztustalan, provokatív maszlag, te idióta. Komolyan nem fogod fel?!
2013. jún. 5. 21:52
 73/122 anonim ***** válasza:
100%

Na lássuk csak, essünk neki.

A páromnak nem hazudok, főleg nem abban, hogy szeret. Soha nem ígérek örök szerelmet, mert tudom, hogy valószínűleg nem jönne össze. Nem léptem le még a 100. problémánál sem. Nem sírok, mert van normális pasim, akinek nincs drága kocsija, sem saját lakása. Igen is normális lány vagyok. Köszönöm a kedvességedet, de nem tervezek egyedül egy sötét szobában meghalni :D Adtam bőven esélyt sajna sok olyannak is, akit később megbántam, de nem gond, sok békát kellett megcsókolni míg eljött a herceg :D XD

19/L

2013. jún. 5. 21:54
 74/122 A kérdező kommentje:
69es: nem ismerlek,és te se engem.egyáltalán nem azért lett vége az előző x kapcsolatnak,mert így beszélnék mindig.nem.engem nagyon nehéz felidegesíteni,ezért kb. Évente 1-2x ha így beszélek.nem ez a jellemző rám.sokan látatlanban elítéltek itt ma ezért,pedig nem is ismernek,közelről sem.
2013. jún. 5. 21:54
 75/122 A kérdező kommentje:
Na a 73as hsz egy normális csajt takar!Végre!
2013. jún. 5. 21:58
 76/122 shananaa ***** válasza:

Mellesleg barátommal 1200km-en oldjuk meg a távkapcsot, soha nem hazudnék neki, nem ígértünk örök szerelmet, mert ki tudja mi lesz a jövőben, de sose csalnám meg, és a legjobb barátom is amellett, hogy a párom.

19/L.

2013. jún. 5. 22:01
 77/122 anonim ***** válasza:
73. lehet, hogy normálisként vonzom a normális embereket, de én sok olyan csajt ismerek, mint én, így hidd el van remény :D Sok sikert! :)
2013. jún. 5. 22:01
 78/122 A kérdező kommentje:

Ördög asszonyság! :-D

A miért hazudtok szerinted annyira sértő? Kérlek feküdj le,mert nagyon lefáraszanak az ilyen komik :-D szerinted a nők nem hazudnak? :-D

2013. jún. 5. 22:02
 79/122 A kérdező kommentje:
73-as neked nagyon szép álmokat kívánok,és köszi!
2013. jún. 5. 22:04
 80/122 A kérdező kommentje:
Shananaa:ez maradjon is így :-)
2013. jún. 5. 22:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!