Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért hazudtok lányok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hazudtok lányok?

Figyelt kérdés
Hazudtok,hogy szerettek minket,meg hogy örökkön örökké csak velünk lesztek,azt az első problémánál leléptek.Sírtok,hogy nincs egy normális pasi,azt amikor feltűnik egy,akkor lerázzátok,mert nincs drága kocsija,vagy saját lakása,nem vagyonos,és az a szomorú,hogy ezeket az Állítólagos normális lányok is csinálják.Most rákerestem a lányokra,akikkel korábban volt dolgom,és mindnek van valakije,és nagyban leszarják,hogy mi van a másikkal.Hazudjatok csak,de egy nap majd öregkorotokban,ne csodálkozzatok,ha egy sötét szobában egyedül kuksoltok majd.Ha esélyt adtatok volna egy srácnak anno,akkor talán egy szép öregkorotok lenne,de ti inkább odaadjátok magatokat egy gazdag faszinak,akitől értelmes nő elhányja magát,és aki igazán szeretett,az meg k.rvákhoz fog járni,és sose lesz felesége,mert ti r.bancok lettetek.
2013. jún. 5. 18:16
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯
 111/122 anonim ***** válasza:
87%
jó sokáig tartott ezt a nagyon sértő kommentet megírni,ja nem csökkent agyi kapacitással ez még elnézhető:'DD
2013. jún. 5. 23:08
 112/122 A kérdező kommentje:

MeJak,ne is mondjátok!majd összeszartam magam miattatok :'( :-P

NA KÖSZÖNÖK LÚZER LEZBI BANDA!LÉNYEG A LÉNYEG:DAGADT LESZBI NŐNEK CSÚFOLT RIBIK VAGYTOK,AKIKET A HAJLÉKTALAN CSÖVES SEVÁLLALNA BE :-D AZ UTOLSÓ SZÓ AZ ENYÉM,HEHE,TI EMBERI RONCSOK VAGYTOK,AMIK NÉLKÜL JOBB LENNE A VILÁG! Na jó éjt nektek,olyan jó hogy megismertem 3 ekkora ribancot!Igen te is blöki :-) vállald fel hogy te kasztrált skizo vagy aki muffnak képzeli magát!

2013. jún. 5. 23:14
 113/122 anonim ***** válasza:
:'DDDDDDDDDDDDD Ez már kabaré, gyerekek.
2013. jún. 5. 23:15
 114/122 anonim ***** válasza:

megtudtuk,hogy bevallotta,

jajj de szép is a Magyar nyelv. Kazinczy büszke lenne rád.

Várj segítek,ő nyelvújító volt

2013. jún. 5. 23:15
 115/122 A kérdező kommentje:
Blöki,te olyan hülye vagy,hogy azt büntetni kéne! :-D
2013. jún. 5. 23:17
 116/122 anonim ***** válasza:
Azért látom betalált:P
2013. jún. 5. 23:18
 117/122 A kérdező kommentje:
B.sszátok meg,én nem várom meg a 200. Komit.a vége fele már sokat nevettem,köszönöm a 3 ribinek hogy felvidított!főleg blökit a szuka,pardon kasztrált kutyán nevettem sokat,ennyire hülye emberrel rég találkoztam már :-D a sátán ribije meg valójában az előbb írt egy privit nekem,hogy dugna velem,mert felizgatta ez a sok mocsok :-D aztán ne tagadd!
2013. jún. 5. 23:22
 118/122 anonim ***** válasza:
ezen tényleg felnevettemXDDD
2013. jún. 5. 23:27
 119/122 anonim ***** válasza:
91%

Sok ilyen IQ betyárral volt már dolgom mint te, aki valószínűleg sír a gépe előtt miközben olvassa az "oltásokat", és miután megtörölgette a szemét a rózsaszín zsebkendőjével, írja kb csontra ezeket a sorokat, mint te.

"Na jó éjt nektek,olyan jó hogy ..." <- "Elmegy aludni", szóval kéri már az anyukájától az esti mesét, mert kicsúfolták az interneten.

"te olyan hülye vagy,hogy azt büntetni kéne!" <- Az ovis oltás, amit jónak látszik bejátszani, de csak ront a helyzeten.

"sokat nevettem,köszönöm xy-nek, hogy felvidított!" <- Nem bír beletörődni, hogy mennyire röhögnek a nyomorán, kb. leírja mások érzéseit a sajátjának beállítva.

Továbbá egyéb nagyon változatos "beszólások", amikkel menteni akarja a helyzetét, de ahogy kapálózik, úgy süllyed egyre mélyebbre, DE ő azt hiszi hogy már kinn van a pocsolyából.

Persze erre is jönni fog valami válogatott oltás azzal kapcsolatban, hogy élettelen meg akármilyen vagyok (honnan tudod? Nézz magadba, nem csak egy emberből kell kiindulni) és hogy ezek a vádak csak azokra igazak, akik ide választ írtak. De nem akarok ötleteket adni, inkább kérem az én adagom :D

2013. jún. 6. 17:48
 120/122 anonim ***** válasza:
Nem is sejted h mit szabadítottál magadra.
2013. jún. 6. 18:29
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!