Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hazudtok lányok?
MeJak,ne is mondjátok!majd összeszartam magam miattatok :'( :-P
NA KÖSZÖNÖK LÚZER LEZBI BANDA!LÉNYEG A LÉNYEG:DAGADT LESZBI NŐNEK CSÚFOLT RIBIK VAGYTOK,AKIKET A HAJLÉKTALAN CSÖVES SEVÁLLALNA BE :-D AZ UTOLSÓ SZÓ AZ ENYÉM,HEHE,TI EMBERI RONCSOK VAGYTOK,AMIK NÉLKÜL JOBB LENNE A VILÁG! Na jó éjt nektek,olyan jó hogy megismertem 3 ekkora ribancot!Igen te is blöki :-) vállald fel hogy te kasztrált skizo vagy aki muffnak képzeli magát!
megtudtuk,hogy bevallotta,
jajj de szép is a Magyar nyelv. Kazinczy büszke lenne rád.
Várj segítek,ő nyelvújító volt
Sok ilyen IQ betyárral volt már dolgom mint te, aki valószínűleg sír a gépe előtt miközben olvassa az "oltásokat", és miután megtörölgette a szemét a rózsaszín zsebkendőjével, írja kb csontra ezeket a sorokat, mint te.
"Na jó éjt nektek,olyan jó hogy ..." <- "Elmegy aludni", szóval kéri már az anyukájától az esti mesét, mert kicsúfolták az interneten.
"te olyan hülye vagy,hogy azt büntetni kéne!" <- Az ovis oltás, amit jónak látszik bejátszani, de csak ront a helyzeten.
"sokat nevettem,köszönöm xy-nek, hogy felvidított!" <- Nem bír beletörődni, hogy mennyire röhögnek a nyomorán, kb. leírja mások érzéseit a sajátjának beállítva.
Továbbá egyéb nagyon változatos "beszólások", amikkel menteni akarja a helyzetét, de ahogy kapálózik, úgy süllyed egyre mélyebbre, DE ő azt hiszi hogy már kinn van a pocsolyából.
Persze erre is jönni fog valami válogatott oltás azzal kapcsolatban, hogy élettelen meg akármilyen vagyok (honnan tudod? Nézz magadba, nem csak egy emberből kell kiindulni) és hogy ezek a vádak csak azokra igazak, akik ide választ írtak. De nem akarok ötleteket adni, inkább kérem az én adagom :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!