Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hazudtok lányok?
Ó, kérlek taposs a sárba, én is csak egy nő vagyok, mi az egy hozzád hasonló alfahímhez képest...
Te szerencsétlen.
Az összes h.lyének!
Báró von blökipóz=a blöki(kutya)póz bárója-->férfi vagyok, egyéb kérdés?
Akkor nálad már csak a szagod erősebbXDDD
Azért megkockáztatom h elbírnék veled:P
örülhetnél ha az ördöggel táncoló lábnyomát
meghághatnád :)
erről ennyit. Azért szar lehet az ha nem kaphatsz meg egy jó nőt,mi?
A 100. Bekaphatja :-D te vagy a jubileumi ribim :-D Én darabokban? Pfuu
Te nagyon ráérős ribi vagy B-) szerintem inkább te vagy :-D na menj nyalasd ki magad blökivel,meg shananaa -ami cigányos- is legyen ott azt sírjátok ki egymásnaj magatokat :'(
Kiskutyámtól,aki fosik mint a galamb,megtudtuk,hogy bevallotta,ő most már férfi lesz,bár azt nem értem miért kellett megtudnom 2 óra után hogy a kutyám nem szuka,hanem egy kasztrált,aki a nemlétező férfiasságát fitogtatja.az ilyen degeneráltakat reggelire megeszem.
Sátán k.rvája:azt írtad h én egy lovat is cumiznék,csak h szóbaálljak veled.nyilván nem vagy egy 110 kg os zsírzsák,aki unatkozik.
"nyilván nem vagy egy 110 kg os zsírzsák,aki unatkozik."
Eltaláltad. Nem vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!