Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hazudtok lányok?
Nos,nagyon örülök,hogy ennyi válasz érkezett.Ugyanis azon nők,akik ennyire magukra vették azt amit írtam,azok nagyon szánalmasak lehetnek.Ugyanis,én csak a nők egy százalékáról beszéltem,nem az összesről.De nyilván magára vette azt amit írtam róluk,és ezért háborodott fel.Azért vagyok külföldön,mert így döntöttem,nem azért mert a 36-oshoz hasonló érzelmi,értelmi nulla élőlény elüldözött.Nem vagyok se szánalmas,se olyan akitől a lányok menekülnek,mert sok barátnőm volt,és a többségével nagyon jó a mai napig a kapcsolatom.Ezekután következett egy korszak,amikor a hozzátok hasonló élőlényekkel találkoztam,akik elhitették,hogy szeretnek,meg hogy összeköltözünk,aztán hidegzuhany,és felébredés lett.Vannak akik ezt az írást sírásnak fogják fel,de szerintem nem az,hanem egy felszólítás,egy figyelemfelkeltés,ami a mai korban elég nagy probléma.Elnézést azoktól,akik nem ilyenek,és magukravették.Viszont sok hozzászóló itt azt se tudja mi az igazi szerelem,csak lövik el egymás után a pocskondiázó hszeket,amiért ilyeneket írtam,de hát nem volt kötelező magukra venni,nem igaz kedves ördög asszony,meg báró von blökipóz88,meg a többi ismeretlen.Bár blöki lehet fiu,vagy lány?Majd eldönti :D
Biztos sok éjjel nappal budapestet néztek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!