Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért hazudtok lányok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hazudtok lányok?

Figyelt kérdés
Hazudtok,hogy szerettek minket,meg hogy örökkön örökké csak velünk lesztek,azt az első problémánál leléptek.Sírtok,hogy nincs egy normális pasi,azt amikor feltűnik egy,akkor lerázzátok,mert nincs drága kocsija,vagy saját lakása,nem vagyonos,és az a szomorú,hogy ezeket az Állítólagos normális lányok is csinálják.Most rákerestem a lányokra,akikkel korábban volt dolgom,és mindnek van valakije,és nagyban leszarják,hogy mi van a másikkal.Hazudjatok csak,de egy nap majd öregkorotokban,ne csodálkozzatok,ha egy sötét szobában egyedül kuksoltok majd.Ha esélyt adtatok volna egy srácnak anno,akkor talán egy szép öregkorotok lenne,de ti inkább odaadjátok magatokat egy gazdag faszinak,akitől értelmes nő elhányja magát,és aki igazán szeretett,az meg k.rvákhoz fog járni,és sose lesz felesége,mert ti r.bancok lettetek.
2013. jún. 5. 18:16
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/122 anonim ***** válasza:
Done. :D
2013. jún. 5. 19:27
 42/122 anonim ***** válasza:
21,27 ezeket a hozzászólásokat mentsd el mert még kelleni fognak.
2013. jún. 5. 19:50
 43/122 A kérdező kommentje:

Nos,nagyon örülök,hogy ennyi válasz érkezett.Ugyanis azon nők,akik ennyire magukra vették azt amit írtam,azok nagyon szánalmasak lehetnek.Ugyanis,én csak a nők egy százalékáról beszéltem,nem az összesről.De nyilván magára vette azt amit írtam róluk,és ezért háborodott fel.Azért vagyok külföldön,mert így döntöttem,nem azért mert a 36-oshoz hasonló érzelmi,értelmi nulla élőlény elüldözött.Nem vagyok se szánalmas,se olyan akitől a lányok menekülnek,mert sok barátnőm volt,és a többségével nagyon jó a mai napig a kapcsolatom.Ezekután következett egy korszak,amikor a hozzátok hasonló élőlényekkel találkoztam,akik elhitették,hogy szeretnek,meg hogy összeköltözünk,aztán hidegzuhany,és felébredés lett.Vannak akik ezt az írást sírásnak fogják fel,de szerintem nem az,hanem egy felszólítás,egy figyelemfelkeltés,ami a mai korban elég nagy probléma.Elnézést azoktól,akik nem ilyenek,és magukravették.Viszont sok hozzászóló itt azt se tudja mi az igazi szerelem,csak lövik el egymás után a pocskondiázó hszeket,amiért ilyeneket írtam,de hát nem volt kötelező magukra venni,nem igaz kedves ördög asszony,meg báró von blökipóz88,meg a többi ismeretlen.Bár blöki lehet fiu,vagy lány?Majd eldönti :D

Biztos sok éjjel nappal budapestet néztek...

2013. jún. 5. 20:13
 44/122 anonim ***** válasza:
87%
ÁLtalánosságban írtad azt amit írtál, ne csodálkozz a reakciókon. Mondom, csak mert anyád meg az előző csajaid ilyenek voltak, már ha voltak, mert egy ilyen sz@rfaszú gyökérnek nem hiszem, valaha lett is volna közelebbi kapcsolata női nemmel, attól még nem biztos, hogy minden nő ilyen, ahogy te is állítottad a sz@r általánosító ostoba és szánalmas kérdésedben. :-) Maradj külföldön. :-) Örülünk neki, hogy egyel kevesebb szánalmas kis gyökér rondít bele a képbe. :-)
2013. jún. 5. 20:18
 45/122 A kérdező kommentje:
Kedves36-os!Belőled csak a sötétség áramlik te félkegyelmű.A te fajtád szerintem közeli kapcsolatban áll az ősi mesterséggel,így képzelheted azt hogy én körülöttem mindenki k.rva.Szerintem nézz szét a családodban,biztos akad olyan aki árulja a testét,jól gondolom?Te testesíted meg azt,amit a férfiak utálnak,a HÁRPIÁT! Az ilyeneket minden normális férfi elkerül,és csak a részeg csövesek mernek megközelíteni.
2013. jún. 5. 20:24
 46/122 A kérdező kommentje:
És még arra is lusta,hogy visszaolvasson,hogy sok barátnőm volt,és azok a kapcsolatok jól működtek.És még a mai napig tartjuk a kapcsolatot.Ma még külföldön vagyok,de talán holnap hazamegyek egy kuplerájba,és talán veled is összefutok,te utolsó.Akkor majd tele lesz a szád.
2013. jún. 5. 20:26
 47/122 anonim ***** válasza:
87%
Felfogtam, hogy leírtad, hogy sok barátnőd volt, gondolom mindért szép pénzt fizettél, ahogy anyádnak is szoktak. :-)
2013. jún. 5. 20:30
 48/122 anonim ***** válasza:
Az, hogy annyira se vagy intelligens, hogy észrevedd, hogy azok a csajok és mindenki menekül előled egy dolog, de hogy ezzel egy ilyen kérdésben dicsekedsz... Gratulálok a bizidhez, legalább ezt feltudod mutatni a prosti anyádnak, ha már mást nem. Legalább ezért büszke lehet rád, hogy végre a fiacskája hasonlít valamelyik kuncsaftjához, de persze gőze sincs melyikhez annyian mentek át rajta. :-)
2013. jún. 5. 20:34
 49/122 A kérdező kommentje:
Na jó belátom veled vitatkozni nem érdemes,mert még én is olyan leszek mint te.Olyan meg senki sem akar lenni ;) És a legszebb az,hogy még most sem értetted meg a kérdést,és a választ,ami már többször elhangzott.Amugy meg jó senyvedést otthon,remélem valami jó kis 3 műszakos gyárban dolgozol 50 ezerért.Én viszont munkanélküliként itt kapok 300 ezret 1 hónapban.Te ezért fél évet dolgozol,nemde?Bár az extra szolgáltatásaidért biztos kapsz összvissz 100 ezret max.Bár ha ronda vagy akkor csak a szatyor a fejeden működik. :D
2013. jún. 5. 20:38
 50/122 A kérdező kommentje:
Neked az anyád biztos az,ha ennyire ráálltál a témára.És ezt nem csak én látom itt :D saját magadat égeted ribi :DDD
2013. jún. 5. 20:40
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!