Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért hazudtok lányok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hazudtok lányok?

Figyelt kérdés
Hazudtok,hogy szerettek minket,meg hogy örökkön örökké csak velünk lesztek,azt az első problémánál leléptek.Sírtok,hogy nincs egy normális pasi,azt amikor feltűnik egy,akkor lerázzátok,mert nincs drága kocsija,vagy saját lakása,nem vagyonos,és az a szomorú,hogy ezeket az Állítólagos normális lányok is csinálják.Most rákerestem a lányokra,akikkel korábban volt dolgom,és mindnek van valakije,és nagyban leszarják,hogy mi van a másikkal.Hazudjatok csak,de egy nap majd öregkorotokban,ne csodálkozzatok,ha egy sötét szobában egyedül kuksoltok majd.Ha esélyt adtatok volna egy srácnak anno,akkor talán egy szép öregkorotok lenne,de ti inkább odaadjátok magatokat egy gazdag faszinak,akitől értelmes nő elhányja magát,és aki igazán szeretett,az meg k.rvákhoz fog járni,és sose lesz felesége,mert ti r.bancok lettetek.
2013. jún. 5. 18:16
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/122 anonim ***** válasza:
81%
lehet a te hibás hogy olyan társaságokban mozogsz ahol ilyen nők vannak. egy diszkóban kicsi eséllyel találsz jobbat
2013. jún. 5. 18:25
 12/122 anonim ***** válasza:
100%
savanyú a szőlő?
2013. jún. 5. 18:26
 13/122 anonim ***** válasza:
31%
Kedves ördökkel táncoló lány! :P Legyél őszinte. Ti sem vagytok az elején őszinték, csak hírtelen vágjátok el sokszor a szálat, addig meg teszitek a minden okés kapcsolatot. Azért lássátok be, előbb ti letudjátok magatokban, és utána szálltok ki a srác meg hagy vergődjön a soktól. Nem csótányság az, ha valaki szeret, ezt tisztelni kell. Ha már betegesen üldöz vele utána is, akkor tehetsz ellene, de szemétségből nevetni rajta, és csótányozni, hogy erősödjön a kissebségi komplexusodnak az ápolása, nah ez a csótányság. :P
2013. jún. 5. 18:27
 14/122 anonim ***** válasza:
80%
Ha ilyen a stílusod élőben is, ahogyan itt megnyilvánulsz, akkor nem csodálom, hogy menekülnek tőled a csajok.
2013. jún. 5. 18:27
 15/122 anonim ***** válasza:
69%
Erre csak azt tudom mondani: h... http://www.youtube.com/watch?v=ZNahS3OHPwA
2013. jún. 5. 18:28
 16/122 anonim ***** válasza:
13%
Nah vallj szint Ördög kéjnője, :D hány csávóval voltál már, hányat baxtál át?
2013. jún. 5. 18:29
 17/122 anonim ***** válasza:
4%
Vagy bocsi a számolással most megbántottalak, vagy éppen számolsz? :P
2013. jún. 5. 18:30
 18/122 anonim ***** válasza:
Ez amúgy tény, hogy sok srác megörül, hogy olyan csaj foglalkozik vele, akik álltalában rá sem néznek. Ilyenkor nehéz az agyre hallgatni, hogy . " hé téged csak hülyére vesz" mert az ember a farkára vagy a szívére hallgat. Nehéz ez, nem biztos, hogy a lúzerség a hibás, hanem inkább a SZÍV! Menőgyerek lehetsz aki írta a lúzerséget, örülj, hogy neked ilyen téren nem kell megharcolni egy szebb nőért.
2013. jún. 5. 18:32
 19/122 A kérdező kommentje:
Nos én az a típusú ember vagyok aki nem jár discoba,mert engem az nem vonz és kész.Megtehetném,hogy elverem ott a pénzem,mint sokan,de nem.A szőlő meg savanyű,igen ;) Sajnos én is azt vettem észre mint egy pár hsz-el fentebb írta valaki,hogy a normális,kedves,csendesebb,háziasabb csajok egy része is már olyan mint a ribisebb lányok.Nem érdekes már a szerelem,hogy legyen érzelem a másik iránt,hanem hogy adjon a szolira pénzt,meg disco minden hétvégén legyen,és még sorolhatnám.Szomorú.És azt meg nem hiszem el,hogy nem találok egy normális csajt már jó ideje.Hol vagytok?
2013. jún. 5. 18:33
 20/122 anonim ***** válasza:
58%

# 14

Nem vagyok az egész nőtársadalom képviselője, és nem is lehetnék, mert mindenki más, ezért egyesszámban írva értelmesebb lenne a szöveged.

Csak a magam nevében tudok nyilatkozni.

Nekem egyetlen dolgon múlik egy kapcsolat: Hogy szeretem-e az illetőt, vagy nem. Ha valakit szeretek, akkor mindent megteszek érte, és ez nem csak duma. Ha viszont valaki iránt nincs meg az alap, nem tudok beleszeretni, azzal nem jövök össze, ha megfeszül, akkor sem. Tehát nincs olyan, hogy kilépek egy "okés" kapcsolatból. Ha nem tudom szeretni, akkor nem okés, hanem csak egy púp a hátamon. Esélyt meg nem osztogatok, nem vagyok szeretetszolgálat. Van egy középút az önzés és az ostoba önfeláldozás között.

Az a baj sok nővel, hogy ezt nem ismerik fel idejében, és meggondolatlanul összejönnek olyan emberekkel, akik nem illenek hozzájuk.

Viszont mindenkinek joga van kilépni egy kapcsolatból ha nem érzi magát jól benne, nem szereti a másikat, nem teszi boldoggá. Ha a másik ezt úgy dolgozza fel, hogy siránkozó, egész női nemhez szóló, arrogáns közhelyhalmazokat hány bele a nagyvilágba, az igenis egy röhejes csótány, és már egy fikarcnyival sem jobb a tapló fajzatoknál vagy a "gazdag fasziknál". Egy erős, magabiztos nő, aki tudja, hogy mit akar, és megáll a saját lábán, az úgy kasztrálja puszta szavakkal az ilyeneket, hogy csak úgy nyekkennek. :)

2013. jún. 5. 18:36
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!