Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hazudtok lányok?
Én nem vagyok ilyen. És tökéletesen megvagyok a barátommal :).
Egyébként általánosítani nem szép dolog. Valszeg rossz helyen keresgélsz, ennyi.
Elég szégyen hogy a legtöbb lány még olyan alapdolognak se tud megfelelni, mint az őszinteség. Hogy ne legyenek felszínesek és anyagiasok, azt már meg se említem.
81% kinek segítettél te itt? Bejöttél, trollkodtál egy jót, persze szigorúan csak az egészséged megóvása érdekében, ezt nevezed te segítségnek? És te ekézed a kérdezőt akinek történetesen igaza van...engedd meg hogy kiröhögjelek, frankón segget csináltál a szádból :D Ostoba autista failtroll.
76% te meg húzd le magad a vécén a shananával együtt, mindenkinek jobb lesz, nektek is hidd el. Fejcsóválósan szánalmasok vagytok. Ezeket a vérkretén idiótákat komolyan kiskorúsítani kéne mert olyan szinten agyatlanok hogy veszélyesek magukra és a társadalomra is. Sorban kapták is a mínuszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!